17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

PRAHA (2.10.2012) -  Velká letní soutěž regionalnitelevize.cz Najdi si satelit je u konce. Čtrnáct HD satelitních přijímačů má své majitele, kteří si je našli na čtrnácti turisticky zajímavých místech v České republice.  Smyslem soutěže byla totiž právě propagace domácího turistického ruchu a populárního geocachingu. Pro velký zájem budou podobné soutěže pokračovat.

Speciální schránky s výherními kupony ukryly štáby regionálních televizí například na Haldě Ema v Ostravě, v národní přírodní památce Komorní Hůrka na Františkolázeňsku, u divokého koryta řeky Vydry v národním parku Šumava, na hradě Veveří na Brněnsku, hradě Lukov na Zlínsku, či hoře Kozákov na Liberecku. Ve vysílání televize byla vždy v pondělí odvysílána natočená nápověda s indiciemi, kde byla schránka ukryta. Diváci pak za pomoci této nápovědy a pomocí internetu měli za úkol co nejrychleji odhalit, o jaké turisticky zajímavé místo se jedná. Pak už nezbylo, než se odpoutat od obrazovek a vyrazit do terénu. Kdo schránku našel jako první a do redakce regionalnitelevize.cz nahlásil správný kód, získal jako cenu jeden HD satelitní přijímač. Některé schránky byly přitom odhaleny v řádu pouhých několika desítek minut od zveřejnění nápovědy.

„Vysoký zájem našich diváků o tuto soutěž, při které poznávají krásná místa naší vlasti a ještě si mohou najít atraktivní výhru, nás mile překvapil a proto budeme v takových soutěžích pokračovat. Další by měla proběhnout ještě letos," informovala ředitelka programu Eva Stejskalová.

Partnery soutěže byly: prodejce satelitní techniky Omco Digital a.s., rádia Kiss a Astra - vaše satelitní televize.