10.11.2017 - 11.11.2017   PRAHA - EMAUZSKÝ KLÁŠTER  |  POPULISMUS V EVROPĚ A OBRANYSCHOPNÁ DEMOKRACIE  |  KONFERENCE PRO VEŘEJNOST. VÍCE INFORMACÍ NA WWW.KRESTANSKAAKADEMIE.CZ
11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
28.10.2017 - 29.10.2017   SUŠICE  |  ŠUMAVA- PŘÍBĚH LESA ANEB VÁCHALOVSKÁ DIVADELNÍ POUŤ  |
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
03.10.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |   ZANIKLÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH ENRIQUE STANKO VRÁZE  |
13.11.2017   ÚSTÍ NAD LABEM, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ  |  SVATOMARTINSKÉ VÍNO 2017  |  OCHUTNÁVKY LETOŠNÍCH SVATOMARTINSKÝCH VÍN S PROGRAMEM.
15.09.2017 - 01.11.2017   ZÁMEK JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU  |  GALANTNÍ KRATOCHVÍLE  |  VÝSTAVA PLESOVÝCH KOSTÝMŮ A MASEK ZE 17. A 18. STOLETÍ.
28.10.2017   ŠŤÁHLAVY  |  PODZIMNÍ JARMARK NA ZÁMKU KOZEL  |  TRADIČNÍ JARMARK, UKÁZKY ŘEMESEL, MÍSTNÍ DOBROTY, DÍLNIČKY PRO DĚTI.
29.10.2017   STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJNEM  |  NA HRAD LANDŠTEJN ZA BUBÁKY  |  REJ HRADNÍCH STRAŠIDEL A JEJICH ÚKOLY PRO DĚTI, OD 15 H.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

PRAHA (2.10.2012) -  Velká letní soutěž regionalnitelevize.cz Najdi si satelit je u konce. Čtrnáct HD satelitních přijímačů má své majitele, kteří si je našli na čtrnácti turisticky zajímavých místech v České republice.  Smyslem soutěže byla totiž právě propagace domácího turistického ruchu a populárního geocachingu. Pro velký zájem budou podobné soutěže pokračovat.

Speciální schránky s výherními kupony ukryly štáby regionálních televizí například na Haldě Ema v Ostravě, v národní přírodní památce Komorní Hůrka na Františkolázeňsku, u divokého koryta řeky Vydry v národním parku Šumava, na hradě Veveří na Brněnsku, hradě Lukov na Zlínsku, či hoře Kozákov na Liberecku. Ve vysílání televize byla vždy v pondělí odvysílána natočená nápověda s indiciemi, kde byla schránka ukryta. Diváci pak za pomoci této nápovědy a pomocí internetu měli za úkol co nejrychleji odhalit, o jaké turisticky zajímavé místo se jedná. Pak už nezbylo, než se odpoutat od obrazovek a vyrazit do terénu. Kdo schránku našel jako první a do redakce regionalnitelevize.cz nahlásil správný kód, získal jako cenu jeden HD satelitní přijímač. Některé schránky byly přitom odhaleny v řádu pouhých několika desítek minut od zveřejnění nápovědy.

„Vysoký zájem našich diváků o tuto soutěž, při které poznávají krásná místa naší vlasti a ještě si mohou najít atraktivní výhru, nás mile překvapil a proto budeme v takových soutěžích pokračovat. Další by měla proběhnout ještě letos," informovala ředitelka programu Eva Stejskalová.

Partnery soutěže byly: prodejce satelitní techniky Omco Digital a.s., rádia Kiss a Astra - vaše satelitní televize.