28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
01.05.2018   SUDOMĚŘICE   |  ODEMYKÁNÍ PLAVEBNÍ SEZÓNY POD VÝKLOPNÍKEM   |  80. VÝROČÍ ZAHÁJENÍ PROVOZU VODNÍ CESTY 14H ZAHÁJENÍ 14H-17H PLAVBA
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.12.2018   BĚLÁ POD BEZDĚZEM  |  PODBEZDĚZÍ V PROMĚNÁCH ČASU  |  ZAJÍMAVÁ MÍSTA SPOJENÁ S ŘADOU STARÝCH POVĚSTÍ A BÁJÍ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
01.05.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - ČESKÉ MUZEUM HUDBY  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR ZAZPÍVÁ OD 15 H. RYBU, LUKÁŠE, LIDOVÉ PÍSNĚ...
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
01.05.2018 - 31.05.2018   M. BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA
30.04.2018 - 01.05.2018   KRYRY   |  19. SVÁTEK DOBRÉ NÁLADY   |  TRADIČNÍ AKCE S PRŮVODEM ALEGORICKÝCH VOZŮ A KONCERTŮ.
28.04.2018 - 29.04.2018   ČERNUC U VELVAR   |  MISTROVSTVÍ ČR V TRUCK TRIALU   |  SOUTĚŽ UPRAVENÝCH NÁKLADNÍCH VOZŮ V EXTRÉMNĚ TĚŽKÉM TERÉNU.
28.04.2018   CHYŠE  |  STEZKOU KARLA ČAPKA  |  TURISTICKÝ POCHOD-TRASY 10,15,25,35 KM
03.05.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  MEZINÁRODNÍ DEN LESNÍCH ŠKOLEK  |   3.5.2018 OD 14:30 H HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/154403425235370/
25.04.2018 - 01.07.2018   VYŠKOV  |   NOVÉ PŘÍRŮSTKY V MUZEU  |  VÝSTAVA NÁVŠTĚVNÍKŮM NABÍZÍ VÝBĚR Z NEJNOVĚJŠÍCH PŘÍRŮSTKŮ DO SBÍRKY
01.05.2018   ČISTÁ U HOREK  |  POHÁR VELITELE SDH  |  XVII. ROČNÍK SOUTĚŽE MLADÝCH HASIČŮ V POŽÁR. ÚTOKU OD 13:00 NA HŘIŠTI
30.04.2018   ČISTÁ U HOREK  |  ČARODĚJNICKÁ SEŠLOST  |  OD 19:00 PŘED HASIČÁRNOU VEČER S KAPELOU CALLNOW BLUES
30.04.2018   LOUNY  |  MĚSTSKÉ ČARODĚJNICE 2018  |  POHODOVÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI I DOSPĚLÉ,SOUTĚŽE PRO DĚTI, MUZIKA,...
21.04.2018 - 06.05.2018   ZLÍNSKO  |  TANECVALMEZ 2018   |
26.04.2018   PÍSEK  |  GALAXY CYKLOŠVEC STEVENS  |  ZÁVOD DĚTÍ NA KOLECH A KOLOBĚŽKÁCH
19.04.2018 - 24.04.2018   PLZEŇ  |  FILMOVÝ FESTIVAL FINÁLE PLZEŇ 2018  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

Soutěž Najdi si satelit slavila úspěch a bude pokračovat

PRAHA (2.10.2012) -  Velká letní soutěž regionalnitelevize.cz Najdi si satelit je u konce. Čtrnáct HD satelitních přijímačů má své majitele, kteří si je našli na čtrnácti turisticky zajímavých místech v České republice.  Smyslem soutěže byla totiž právě propagace domácího turistického ruchu a populárního geocachingu. Pro velký zájem budou podobné soutěže pokračovat.

Speciální schránky s výherními kupony ukryly štáby regionálních televizí například na Haldě Ema v Ostravě, v národní přírodní památce Komorní Hůrka na Františkolázeňsku, u divokého koryta řeky Vydry v národním parku Šumava, na hradě Veveří na Brněnsku, hradě Lukov na Zlínsku, či hoře Kozákov na Liberecku. Ve vysílání televize byla vždy v pondělí odvysílána natočená nápověda s indiciemi, kde byla schránka ukryta. Diváci pak za pomoci této nápovědy a pomocí internetu měli za úkol co nejrychleji odhalit, o jaké turisticky zajímavé místo se jedná. Pak už nezbylo, než se odpoutat od obrazovek a vyrazit do terénu. Kdo schránku našel jako první a do redakce regionalnitelevize.cz nahlásil správný kód, získal jako cenu jeden HD satelitní přijímač. Některé schránky byly přitom odhaleny v řádu pouhých několika desítek minut od zveřejnění nápovědy.

„Vysoký zájem našich diváků o tuto soutěž, při které poznávají krásná místa naší vlasti a ještě si mohou najít atraktivní výhru, nás mile překvapil a proto budeme v takových soutěžích pokračovat. Další by měla proběhnout ještě letos," informovala ředitelka programu Eva Stejskalová.

Partnery soutěže byly: prodejce satelitní techniky Omco Digital a.s., rádia Kiss a Astra - vaše satelitní televize.

17:40                 - Styltip