21.06.2018   ZLÍN  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY STANISLAVA GOGO NOVOTNÉHO  |  KONÁ SE V PROSTORÁCH KAVÁRNY TOVÁRNY.VÝSTAVENO BUDE DO 15.7.
23.06.2018 - 24.06.2018   OSTRAVA - HOŠŤÁLKOVICE  |  HOŠŤÁLKOVICKÁ POUŤ  |  POUŤ A OSLAVA 80. LE ZALOŽENÍ ZŠ A 100. LET ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA
10.06.2018 - 08.07.2018   NEDAKONICE  |  POKLADY Z NAŠEJ HOURY  |  VÝSTAVA STARÝCH HRAČEK V NEDAKONICÍCH,VŽDY V NEDĚLI OD 10.6-8.7 V 15 H
31.05.2018 - 01.07.2018   ZUBŘÍ  |  VÝSTAVA:KDYŽ SE NARODÍME   |  VÝSTAVA PLNÁ VZPOMÍNEK NA MIMINKA NAŠICH MAMINEK A BABIČEK.
07.06.2018 - 08.07.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  NESMĚLÉ TÓNY  |  VÝSTAVA K UCTĚNÍ STUDENTŮ POPRAVENÝCH V ROCE 1943.
16.06.2018 - 24.06.2018   KUTNÁ HORA  |  OPERNÍ TÝDEN  |
24.06.2018   CHABAŘOVICE  |  MEMORIÁL JIŘÍHO HURYCHA- PŘEBOR ČR   |  PLOCHÁ DRÁHA,ZÁVODY MOTOCYKLŮ O OBSAHU 500CCM,NA UZAVŘENÉM OVÁLU.14HOD
10.06.2018 - 07.10.2018   HLUBOKÁ N.V.  |  FRANTIŠEK KUPKA V ALŠOVĚ GALERII  |
29.05.2018 - 02.09.2018   BĚLÁ P. B.  |  VÝSTAVA 140 LET OD NAROZENÍ E. ŠTORCHA  |  VÝSTAVA.
30.05.2018 - 24.06.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  BENÁRTKY  |  MAPUJEME DVA ROČNÍKY LETNÍCH VÝTVARNÝCH PLENÉRŮ
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
24.06.2018   ZÁMEK KYNŽVART  |  KURZY ETIKETY A UMĚNÍ DIPLOMACIE L. ŠPAČKA  |  TŘÍHODINOVÝ KURZ ETIKETY PHDR. LADISLAVA ŠPAČKA. CENA: 1 100 KČ.
23.06.2018   SEČ - AUTOKEMP SEČ PLÁŽ  |  5. SRAZ SEAŤÁKŮ  |  VELKÝ SRAZ VOZŮ SEAT A JEJICH FANOUŠKŮ, NEJVĚTŠÍ V ČR.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz bude vysílat minuty z vědeckého festivalu

Regionalnitelevize.cz bude vysílat minuty z vědeckého festivalu

PRAHA (24.10.2012) - V rámci spolupráce s Akademií věd ČR bude satelitní program regionalnitelevize.cz vysílat minuty z Týdne vědy a techniky - 12. ročníku nejrozsáhlejšího vědeckého festivalu ČR. Ten proběhne ve dnech 1. - 15. listopadu ve všech regionech a nabídne přes 400 akcí.

Minuty z festivalu bude připravovat studio Odboru audiovizuálních technologií Střediska společných činností AV ČR, které je jedním ze subjektů zapojených do projektu regionalnitelevize.cz, program je tak mediálním partnerem podpory české vědy. Pořad bude vysílán vždy před hlavní zpravodajskou relací - Ertéčkem, která začíná každý den v 19:00, 01:00, 7:00 a 13:00 hodin a bude informovat diváky regionalnitelevize.cz o aktuálním festivalovém dění.

V rámci Týdne vědy a techniky budou připraveny přednášky, výstavy, exkurze, vědecké kavárny, či promítání dokumentárních filmů. "Zájemci budou moci nahlédnout také do vědeckých pracovišť, laboratoří a knihoven a budou moci poznávat, jak se věda dělá," zve k návštěvě festivalu Václav Špaček z AV ČR.

V dopoledních hodinách jsou přednášky a exkurze zaměřeny zejména na středoškolskou mládež, odpolední a podvečerní program pak pro širokou veřejnost. "Je však potřeba sledovat informace u jednotlivých akcí, protože na velkou část programu mají přístup jen registrovaní návštěvníci," dodal Špaček. Informace o festivalu a možnost registrace naleznou zájemci na www.tydenvedy.cz.

17:40                 - Na větvi!