17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz odstartovala

Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz odstartovala

PRAHA (4.11.2012) – Velká vánoční soutěž satelitního programu regionalnitelevize.cz s názvem Najdi si dárek, jejímž cílem je pomocí videonápovědy hledat na turisticky atraktivních místech poukázky k odběru kvalitního elektrického nářadí, odstartovala. Do konce roku uloží štáby regionálních televizí celkem devět poukazů na devíti atraktivních místech po celé ČR.

Vánoční soutěž Najdi si dárek je pokračováním velké letní soutěže Najdi si satelit, která se setkala u diváků regionalnitelevize.cz s velkým úspěchem. Milovníci turistiky a populárního geocachingu však nyní v terénu nehledají poukazy na odběr HD satelitního přijímače, ale hodnotného dárku pod stromeček v podobě příklepové vrtačky s příslušenstvím značky Black & Decker.

První nápověda, kde byla schránka s poukazem ukryta, byla zveřejněna ve vysílání programu regionalnitelevize.cz v pátek 2. listopadu po 17. hodině, a ještě tentýž den, ve 22.40 hodin, byla schránka v rukou prvního majitele. Na úspěšný noční výlet na vrchol Pulčínských skal na Hornolidečsku se krátce po zveřejnění nápovědy vydal Ivo Knopp z Ostravy - Bartovic.

Další nápověda, kde hledat druhou příklepovou vrtačku značky Black & Becker, bude zveřejněna v
pátek 9. listopadu, opět po 17. hodině.

Více informací o soutěži včetně první nápovědy i vyhodnocení prvního kola naleznete na
www.regionalnitelevize.cz pod odkazem Soutěž.

Partnery soutěže jsou: Black & Decker - výrobce kvalitního nářadí do vaší dílny, rádia Kiss a
Astra – vaše satelitní televize.