10.11.2017 - 11.11.2017   PRAHA - EMAUZSKÝ KLÁŠTER  |  POPULISMUS V EVROPĚ A OBRANYSCHOPNÁ DEMOKRACIE  |  KONFERENCE PRO VEŘEJNOST. VÍCE INFORMACÍ NA WWW.KRESTANSKAAKADEMIE.CZ
11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
28.10.2017 - 29.10.2017   SUŠICE  |  ŠUMAVA- PŘÍBĚH LESA ANEB VÁCHALOVSKÁ DIVADELNÍ POUŤ  |
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
03.10.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |   ZANIKLÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH ENRIQUE STANKO VRÁZE  |
13.11.2017   ÚSTÍ NAD LABEM, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ  |  SVATOMARTINSKÉ VÍNO 2017  |  OCHUTNÁVKY LETOŠNÍCH SVATOMARTINSKÝCH VÍN S PROGRAMEM.
15.09.2017 - 01.11.2017   ZÁMEK JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU  |  GALANTNÍ KRATOCHVÍLE  |  VÝSTAVA PLESOVÝCH KOSTÝMŮ A MASEK ZE 17. A 18. STOLETÍ.
28.10.2017   ŠŤÁHLAVY  |  PODZIMNÍ JARMARK NA ZÁMKU KOZEL  |  TRADIČNÍ JARMARK, UKÁZKY ŘEMESEL, MÍSTNÍ DOBROTY, DÍLNIČKY PRO DĚTI.
29.10.2017   STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJNEM  |  NA HRAD LANDŠTEJN ZA BUBÁKY  |  REJ HRADNÍCH STRAŠIDEL A JEJICH ÚKOLY PRO DĚTI, OD 15 H.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz odstartovala

Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz odstartovala

PRAHA (4.11.2012) – Velká vánoční soutěž satelitního programu regionalnitelevize.cz s názvem Najdi si dárek, jejímž cílem je pomocí videonápovědy hledat na turisticky atraktivních místech poukázky k odběru kvalitního elektrického nářadí, odstartovala. Do konce roku uloží štáby regionálních televizí celkem devět poukazů na devíti atraktivních místech po celé ČR.

Vánoční soutěž Najdi si dárek je pokračováním velké letní soutěže Najdi si satelit, která se setkala u diváků regionalnitelevize.cz s velkým úspěchem. Milovníci turistiky a populárního geocachingu však nyní v terénu nehledají poukazy na odběr HD satelitního přijímače, ale hodnotného dárku pod stromeček v podobě příklepové vrtačky s příslušenstvím značky Black & Decker.

První nápověda, kde byla schránka s poukazem ukryta, byla zveřejněna ve vysílání programu regionalnitelevize.cz v pátek 2. listopadu po 17. hodině, a ještě tentýž den, ve 22.40 hodin, byla schránka v rukou prvního majitele. Na úspěšný noční výlet na vrchol Pulčínských skal na Hornolidečsku se krátce po zveřejnění nápovědy vydal Ivo Knopp z Ostravy - Bartovic.

Další nápověda, kde hledat druhou příklepovou vrtačku značky Black & Becker, bude zveřejněna v
pátek 9. listopadu, opět po 17. hodině.

Více informací o soutěži včetně první nápovědy i vyhodnocení prvního kola naleznete na
www.regionalnitelevize.cz pod odkazem Soutěž.

Partnery soutěže jsou: Black & Decker - výrobce kvalitního nářadí do vaší dílny, rádia Kiss a
Astra – vaše satelitní televize.