17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz skončila

Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz skončila

PRAHA (7.1.2012) –  Velká vánoční soutěž satelitního programu regionalnitelevize.cz s názvem Najdi si dárek, jejímž cílem bylo pomocí videonápovědy hledat na turisticky atraktivních místech poukázky k odběru kvalitního elektrického nářadí, skončila. Milovníci geocachingu a turistiky mohli díky ní navštívit dalších devět atraktivních míst České republiky.

Prostřednictvím televizní obrazovky regionalnitelevize.cz se tak mohli diváci podívat na Pulčínské skály na Hornolidečsku, hrad Vildštejn u Chebu, židovský hřbitov u Kamenice nad Lipou, ostravský Landek park, státní zámek Milotice na Hodonínsku, Klášterní hradisko v Olomouci, do areálu jihočeského zámku Ohrada a na rozhledny Andrlův chlum na Olickoústecku a Varhošť v Českém středohoří. Všechno jsou to místa, která bezpochyby stojí za návštěvu.

Vánoční soutěž Najdi si dárek byla vydařeným pokračováním velké letní soutěže Najdi si satelit, která se setkala u diváků regionalnitelevize.cz s velkým úspěchem. Proto bude obdoba soutěže probíhat na obrazovkách regionalnitelevize.cz i v letošním roce.

Partnery soutěže byli: Black & Decker - výrobce kvalitního nářadí do vaší dílny, rádia Kiss a Astra – vaše satelitní televize.