21.06.2018   ZLÍN  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY STANISLAVA GOGO NOVOTNÉHO  |  KONÁ SE V PROSTORÁCH KAVÁRNY TOVÁRNY.VÝSTAVENO BUDE DO 15.7.
23.06.2018 - 24.06.2018   OSTRAVA - HOŠŤÁLKOVICE  |  HOŠŤÁLKOVICKÁ POUŤ  |  POUŤ A OSLAVA 80. LE ZALOŽENÍ ZŠ A 100. LET ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA
10.06.2018 - 08.07.2018   NEDAKONICE  |  POKLADY Z NAŠEJ HOURY  |  VÝSTAVA STARÝCH HRAČEK V NEDAKONICÍCH,VŽDY V NEDĚLI OD 10.6-8.7 V 15 H
31.05.2018 - 01.07.2018   ZUBŘÍ  |  VÝSTAVA:KDYŽ SE NARODÍME   |  VÝSTAVA PLNÁ VZPOMÍNEK NA MIMINKA NAŠICH MAMINEK A BABIČEK.
07.06.2018 - 08.07.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  NESMĚLÉ TÓNY  |  VÝSTAVA K UCTĚNÍ STUDENTŮ POPRAVENÝCH V ROCE 1943.
16.06.2018 - 24.06.2018   KUTNÁ HORA  |  OPERNÍ TÝDEN  |
24.06.2018   CHABAŘOVICE  |  MEMORIÁL JIŘÍHO HURYCHA- PŘEBOR ČR   |  PLOCHÁ DRÁHA,ZÁVODY MOTOCYKLŮ O OBSAHU 500CCM,NA UZAVŘENÉM OVÁLU.14HOD
10.06.2018 - 07.10.2018   HLUBOKÁ N.V.  |  FRANTIŠEK KUPKA V ALŠOVĚ GALERII  |
29.05.2018 - 02.09.2018   BĚLÁ P. B.  |  VÝSTAVA 140 LET OD NAROZENÍ E. ŠTORCHA  |  VÝSTAVA.
30.05.2018 - 24.06.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  BENÁRTKY  |  MAPUJEME DVA ROČNÍKY LETNÍCH VÝTVARNÝCH PLENÉRŮ
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
24.06.2018   ZÁMEK KYNŽVART  |  KURZY ETIKETY A UMĚNÍ DIPLOMACIE L. ŠPAČKA  |  TŘÍHODINOVÝ KURZ ETIKETY PHDR. LADISLAVA ŠPAČKA. CENA: 1 100 KČ.
23.06.2018   SEČ - AUTOKEMP SEČ PLÁŽ  |  5. SRAZ SEAŤÁKŮ  |  VELKÝ SRAZ VOZŮ SEAT A JEJICH FANOUŠKŮ, NEJVĚTŠÍ V ČR.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy »  Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz skončila

Velká vánoční soutěž regionalnitelevize.cz skončila

PRAHA (7.1.2012) –  Velká vánoční soutěž satelitního programu regionalnitelevize.cz s názvem Najdi si dárek, jejímž cílem bylo pomocí videonápovědy hledat na turisticky atraktivních místech poukázky k odběru kvalitního elektrického nářadí, skončila. Milovníci geocachingu a turistiky mohli díky ní navštívit dalších devět atraktivních míst České republiky.

Prostřednictvím televizní obrazovky regionalnitelevize.cz se tak mohli diváci podívat na Pulčínské skály na Hornolidečsku, hrad Vildštejn u Chebu, židovský hřbitov u Kamenice nad Lipou, ostravský Landek park, státní zámek Milotice na Hodonínsku, Klášterní hradisko v Olomouci, do areálu jihočeského zámku Ohrada a na rozhledny Andrlův chlum na Olickoústecku a Varhošť v Českém středohoří. Všechno jsou to místa, která bezpochyby stojí za návštěvu.

Vánoční soutěž Najdi si dárek byla vydařeným pokračováním velké letní soutěže Najdi si satelit, která se setkala u diváků regionalnitelevize.cz s velkým úspěchem. Proto bude obdoba soutěže probíhat na obrazovkách regionalnitelevize.cz i v letošním roce.

Partnery soutěže byli: Black & Decker - výrobce kvalitního nářadí do vaší dílny, rádia Kiss a Astra – vaše satelitní televize.

17:40                 - Na větvi!