VYSÍLÁME NA SATELITU ASTRA 3B (Skylink) a u dalších operátorů. Více zde.

16.09.2020 - 15.11.2020   BUČOVICE  |  ŽIVOT A DÍLO FRANTIŠKA SRPA  |  VÝSTAVA OBRAZŮ A GRAFIK V MUZEU BUČOVICE.
12.09.2020 - 08.11.2020   VYŠKOV  |  TUŽME SE!  |  VÝSTAVA K 150. VÝROČÍ SOKOLA VYŠKOV V MUZEU VYŠKOVSKA.
19.09.2020 - 31.10.2020   MĚLNÍK  |  STŘEDNÍ ČECHY - DOMOV KNĚŽNY LUDMILY  |  ZAHÁJENÍ FOTOVÝSTAVY S DOBOVOU „MÓDNÍ PŘEHLÍDKOU\´ + KAPELA ŘEMDIH.
10.09.2020 - 27.09.2020     |  MEZINÁRODNÍ FESTIVAL KRÁSNÝCH UMĚNÍ HOŘICE  |
24.09.2020   HRANICE  |  KONCERTNÍ SÁL: OSTRAVA BRASS QUINTET - 18:00  |
24.09.2020     |  ZASTUPITELSTVO MĚSTA VAL. MEZIŘÍČÍ  |
25.09.2020   HRANICE  |  LETNÍ KINO: PRINCEZNA ZAKLETÁ V ČASE - 20:30  |
26.09.2020   DRAHOTUŠE  |  AUTO-MOTO-VETERÁN BURZA - LETIŠTĚ - 6:00 - 13:00  |
24.09.2020   VSETÍN  |  PŘEDSTAVENÍ NÁVRHŮ PARTICIP. ROZPOČTU  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

PRAHA (26.3.2013) - Celoplošný televizní kanál Regionálnítelevize.cz, který se věnuje zpravodajství ze všech koutů České republiky, slaví první narozeniny. 1. dubna to totiž bude přesně rok, co zahájil vysílání ze satelitu Astra. V současné době však vysílá i v kabelových sítích včetně UPC, či v DVB-T.

U příležitosti prvních narozenin televize chystá několik akcí. "Připravujeme novou soutěž o hodnotné ceny zaměřenou, podobně jako vloni, na propagaci zajímavých turisticky atraktivních míst v českých regionech, a v sobotu 30.března od 9 hodin budeme našim divákům rozdávat skipasy na jarní lyžovačku na Velké Rači v Oščadnici," informovala ředitelka televize Eva Stejskalová s tím, že zájemci o lyžování zdarma si musí pospíšit, protože množství skipasů bude omezené.

Od neděle 31. dubna navíc zařadí televize nový unikátní šestidílný seriál O rybách z produkce studia Mistral TV, který osloví zejména milovníky přírody a rybářství. "Seriál mapuje činnost vybraných rybářských svazů a rybích farem v oblasti chovu a lovu ryb v Ústeckém kraji a jeho cílem je poukázat na fakt, že nejenom v jižních Čechách má rybářství u nás tradici," informovala Magdalena Jenčíková z produkčního studia. Premiérově budou jednotlivé díly vysílány vždy v neděli ve 20:40 hod.

Vysílání programu regionalnitelevize.cz, který sdružuje regionální zpravodajství a publicistiku z obcí, města krajů ČR, bylo spuštěno 1.dubna 2012 ve 13 hodin a od té doby program expandoval do dalších sítí. Nyní jej naladí nejen diváci se satelitním příjmem, ale také zákazníci kabelových operátorů a v některých regionech také příjemci digitálního pozemního vysílání. Najdete ji také na YouTube live. Může ji sledovat více než 12 milionů diváků v ČR a SR.

17:40                 - Potraviny z domoviny