23.06.2018 - 24.06.2018   OSTRAVA - HOŠŤÁLKOVICE  |  HOŠŤÁLKOVICKÁ POUŤ  |  POUŤ A OSLAVA 80. LE ZALOŽENÍ ZŠ A 100. LET ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA
10.06.2018 - 08.07.2018   NEDAKONICE  |  POKLADY Z NAŠEJ HOURY  |  VÝSTAVA STARÝCH HRAČEK V NEDAKONICÍCH,VŽDY V NEDĚLI OD 10.6-8.7 V 15 H
31.05.2018 - 01.07.2018   ZUBŘÍ  |  VÝSTAVA:KDYŽ SE NARODÍME   |  VÝSTAVA PLNÁ VZPOMÍNEK NA MIMINKA NAŠICH MAMINEK A BABIČEK.
07.06.2018 - 08.07.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  NESMĚLÉ TÓNY  |  VÝSTAVA K UCTĚNÍ STUDENTŮ POPRAVENÝCH V ROCE 1943.
16.06.2018 - 24.06.2018   KUTNÁ HORA  |  OPERNÍ TÝDEN  |
24.06.2018   CHABAŘOVICE  |  MEMORIÁL JIŘÍHO HURYCHA- PŘEBOR ČR   |  PLOCHÁ DRÁHA,ZÁVODY MOTOCYKLŮ O OBSAHU 500CCM,NA UZAVŘENÉM OVÁLU.14HOD
10.06.2018 - 07.10.2018   HLUBOKÁ N.V.  |  FRANTIŠEK KUPKA V ALŠOVĚ GALERII  |
29.05.2018 - 02.09.2018   BĚLÁ P. B.  |  VÝSTAVA 140 LET OD NAROZENÍ E. ŠTORCHA  |  VÝSTAVA.
30.05.2018 - 24.06.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  BENÁRTKY  |  MAPUJEME DVA ROČNÍKY LETNÍCH VÝTVARNÝCH PLENÉRŮ
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
24.06.2018   ZÁMEK KYNŽVART  |  KURZY ETIKETY A UMĚNÍ DIPLOMACIE L. ŠPAČKA  |  TŘÍHODINOVÝ KURZ ETIKETY PHDR. LADISLAVA ŠPAČKA. CENA: 1 100 KČ.
23.06.2018   SEČ - AUTOKEMP SEČ PLÁŽ  |  5. SRAZ SEAŤÁKŮ  |  VELKÝ SRAZ VOZŮ SEAT A JEJICH FANOUŠKŮ, NEJVĚTŠÍ V ČR.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

PRAHA (26.3.2013) - Celoplošný televizní kanál Regionálnítelevize.cz, který se věnuje zpravodajství ze všech koutů České republiky, slaví první narozeniny. 1. dubna to totiž bude přesně rok, co zahájil vysílání ze satelitu Astra. V současné době však vysílá i v kabelových sítích včetně UPC, či v DVB-T.

U příležitosti prvních narozenin televize chystá několik akcí. "Připravujeme novou soutěž o hodnotné ceny zaměřenou, podobně jako vloni, na propagaci zajímavých turisticky atraktivních míst v českých regionech, a v sobotu 30.března od 9 hodin budeme našim divákům rozdávat skipasy na jarní lyžovačku na Velké Rači v Oščadnici," informovala ředitelka televize Eva Stejskalová s tím, že zájemci o lyžování zdarma si musí pospíšit, protože množství skipasů bude omezené.

Od neděle 31. dubna navíc zařadí televize nový unikátní šestidílný seriál O rybách z produkce studia Mistral TV, který osloví zejména milovníky přírody a rybářství. "Seriál mapuje činnost vybraných rybářských svazů a rybích farem v oblasti chovu a lovu ryb v Ústeckém kraji a jeho cílem je poukázat na fakt, že nejenom v jižních Čechách má rybářství u nás tradici," informovala Magdalena Jenčíková z produkčního studia. Premiérově budou jednotlivé díly vysílány vždy v neděli ve 20:40 hod.

Vysílání programu regionalnitelevize.cz, který sdružuje regionální zpravodajství a publicistiku z obcí, města krajů ČR, bylo spuštěno 1.dubna 2012 ve 13 hodin a od té doby program expandoval do dalších sítí. Nyní jej naladí nejen diváci se satelitním příjmem, ale také zákazníci kabelových operátorů a v některých regionech také příjemci digitálního pozemního vysílání. Najdete ji také na YouTube live. Může ji sledovat více než 12 milionů diváků v ČR a SR.

17:40                 - Na větvi!