17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž

PRAHA (26.3.2013) - Celoplošný televizní kanál Regionálnítelevize.cz, který se věnuje zpravodajství ze všech koutů České republiky, slaví první narozeniny. 1. dubna to totiž bude přesně rok, co zahájil vysílání ze satelitu Astra. V současné době však vysílá i v kabelových sítích včetně UPC, či v DVB-T.

U příležitosti prvních narozenin televize chystá několik akcí. "Připravujeme novou soutěž o hodnotné ceny zaměřenou, podobně jako vloni, na propagaci zajímavých turisticky atraktivních míst v českých regionech, a v sobotu 30.března od 9 hodin budeme našim divákům rozdávat skipasy na jarní lyžovačku na Velké Rači v Oščadnici," informovala ředitelka televize Eva Stejskalová s tím, že zájemci o lyžování zdarma si musí pospíšit, protože množství skipasů bude omezené.

Od neděle 31. dubna navíc zařadí televize nový unikátní šestidílný seriál O rybách z produkce studia Mistral TV, který osloví zejména milovníky přírody a rybářství. "Seriál mapuje činnost vybraných rybářských svazů a rybích farem v oblasti chovu a lovu ryb v Ústeckém kraji a jeho cílem je poukázat na fakt, že nejenom v jižních Čechách má rybářství u nás tradici," informovala Magdalena Jenčíková z produkčního studia. Premiérově budou jednotlivé díly vysílány vždy v neděli ve 20:40 hod.

Vysílání programu regionalnitelevize.cz, který sdružuje regionální zpravodajství a publicistiku z obcí, města krajů ČR, bylo spuštěno 1.dubna 2012 ve 13 hodin a od té doby program expandoval do dalších sítí. Nyní jej naladí nejen diváci se satelitním příjmem, ale také zákazníci kabelových operátorů a v některých regionech také příjemci digitálního pozemního vysílání. Najdete ji také na YouTube live. Může ji sledovat více než 12 milionů diváků v ČR a SR.

Pavel Smutný