10.11.2017 - 11.11.2017   PRAHA - EMAUZSKÝ KLÁŠTER  |  POPULISMUS V EVROPĚ A OBRANYSCHOPNÁ DEMOKRACIE  |  KONFERENCE PRO VEŘEJNOST. VÍCE INFORMACÍ NA WWW.KRESTANSKAAKADEMIE.CZ
11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
28.10.2017 - 29.10.2017   SUŠICE  |  ŠUMAVA- PŘÍBĚH LESA ANEB VÁCHALOVSKÁ DIVADELNÍ POUŤ  |
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
03.10.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |   ZANIKLÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH ENRIQUE STANKO VRÁZE  |
13.11.2017   ÚSTÍ NAD LABEM, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ  |  SVATOMARTINSKÉ VÍNO 2017  |  OCHUTNÁVKY LETOŠNÍCH SVATOMARTINSKÝCH VÍN S PROGRAMEM.
15.09.2017 - 01.11.2017   ZÁMEK JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU  |  GALANTNÍ KRATOCHVÍLE  |  VÝSTAVA PLESOVÝCH KOSTÝMŮ A MASEK ZE 17. A 18. STOLETÍ.
28.10.2017   ŠŤÁHLAVY  |  PODZIMNÍ JARMARK NA ZÁMKU KOZEL  |  TRADIČNÍ JARMARK, UKÁZKY ŘEMESEL, MÍSTNÍ DOBROTY, DÍLNIČKY PRO DĚTI.
29.10.2017   STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJNEM  |  NA HRAD LANDŠTEJN ZA BUBÁKY  |  REJ HRADNÍCH STRAŠIDEL A JEJICH ÚKOLY PRO DĚTI, OD 15 H.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Podzim na regionalnitelevizi.cz: nové Výlety s labužníkem, Dobré rady lékaře či cyklus o textilním průmyslu

PRAHA (11.8.2014) - Nové pořady připravuje na podzim také regionalnitelevize.cz, která se celoplošně věnuje regionům a jejich propagaci, ale také osvětě a vzdělávání. Vedle novinek ve zpravodajství, které spočívají v rozšíření spolupráce s dalšími výrobci regionálního obsahu, odvysílá i zajímavé cykly pořadů, dva z nich budou původní.

Na podzimní měsíce se chystá druhá série oblíbeného cyklu Výlety s labužníkem, který diváky zavede nejen na krásná místa naší vlasti, ale také za dobrou regionální kuchyní. Jedná se o zcela nové díly, jejichž natáčení se právě v těchto dnech připravuje. Jejich producentem je, podobně jako v případě první, téměř 50dílné série, gastronomická agentura Gastkom Vladimíra Tůmy, pořadatele českobudějovického Gastrofestu.

Dalším zajímavým cyklem pořadů, který diváci uvidí už na podzim na programu regionalnitelevize.cz, je cyklus Dobré rady aneb jak na to. Pořady, jež přinášejí divákům informace například o tom, jak se správně vyndává klíště, jak ošetřit puchýř, spáleninu nebo bodnutí, byly vyrobeny pro portál mojemedicína.cz tvůrčím týmem pod vedením publicisty a moderátora MUDr. Jiřího Pešiny a scénáristy a režiséra Martina Hanzlíčka. V rámci internetového vysílání jsou velmi úspěšné - každý z nich dosud zhlédly desítky tisíc unikátních diváků.

Neméně zajímavým bude pro diváky také cyklus pořadů o českém textilním průmyslu, který jako jeden z mála rostl i v období ekonomické krize a dá se říci, že je v oblasti českých průmyslových odvětví zajímavým fenoménem s velkým potenciálem. Tvůrčí tým regionalnitelevize.cz jej připravuje právě v těchto dnech ve spolupráci s textilním klastrem Clutex a jeho členy.

Pozdní podzim ovšem nabídne i reprízu úspěšného desetidílného cyklu Příběhy hradů a zámků, který mimo prohlídky našich památek přinese i pozvánky na akce konané na hradech mimo hlavní návštěvnickou sezónu.

Upoutávka na nové díly Výletů s labužníkem:

Upoutávka na Příběhy hradů a zámků: