21.06.2018   ZLÍN  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY STANISLAVA GOGO NOVOTNÉHO  |  KONÁ SE V PROSTORÁCH KAVÁRNY TOVÁRNY.VÝSTAVENO BUDE DO 15.7.
23.06.2018 - 24.06.2018   OSTRAVA - HOŠŤÁLKOVICE  |  HOŠŤÁLKOVICKÁ POUŤ  |  POUŤ A OSLAVA 80. LE ZALOŽENÍ ZŠ A 100. LET ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA
10.06.2018 - 08.07.2018   NEDAKONICE  |  POKLADY Z NAŠEJ HOURY  |  VÝSTAVA STARÝCH HRAČEK V NEDAKONICÍCH,VŽDY V NEDĚLI OD 10.6-8.7 V 15 H
31.05.2018 - 01.07.2018   ZUBŘÍ  |  VÝSTAVA:KDYŽ SE NARODÍME   |  VÝSTAVA PLNÁ VZPOMÍNEK NA MIMINKA NAŠICH MAMINEK A BABIČEK.
07.06.2018 - 08.07.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  NESMĚLÉ TÓNY  |  VÝSTAVA K UCTĚNÍ STUDENTŮ POPRAVENÝCH V ROCE 1943.
16.06.2018 - 24.06.2018   KUTNÁ HORA  |  OPERNÍ TÝDEN  |
24.06.2018   CHABAŘOVICE  |  MEMORIÁL JIŘÍHO HURYCHA- PŘEBOR ČR   |  PLOCHÁ DRÁHA,ZÁVODY MOTOCYKLŮ O OBSAHU 500CCM,NA UZAVŘENÉM OVÁLU.14HOD
10.06.2018 - 07.10.2018   HLUBOKÁ N.V.  |  FRANTIŠEK KUPKA V ALŠOVĚ GALERII  |
29.05.2018 - 02.09.2018   BĚLÁ P. B.  |  VÝSTAVA 140 LET OD NAROZENÍ E. ŠTORCHA  |  VÝSTAVA.
30.05.2018 - 24.06.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  BENÁRTKY  |  MAPUJEME DVA ROČNÍKY LETNÍCH VÝTVARNÝCH PLENÉRŮ
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
24.06.2018   ZÁMEK KYNŽVART  |  KURZY ETIKETY A UMĚNÍ DIPLOMACIE L. ŠPAČKA  |  TŘÍHODINOVÝ KURZ ETIKETY PHDR. LADISLAVA ŠPAČKA. CENA: 1 100 KČ.
23.06.2018   SEČ - AUTOKEMP SEČ PLÁŽ  |  5. SRAZ SEAŤÁKŮ  |  VELKÝ SRAZ VOZŮ SEAT A JEJICH FANOUŠKŮ, NEJVĚTŠÍ V ČR.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz zařazuje nový cestovatelský magazín

TZ: Regionalnitelevize.cz zařazuje nový cestovatelský magazín

PRAHA (25.3.2015) - Toulavé boty - tak se jmenuje nový cestovatelský magazín, který bude od 5. dubna každý týden k vidění na programu regionalnitelevize.cz.  Produkovat jej bude nová Prácheňská televize, kterou založila skupina profesionálů s mnohaletými zkušenostmi z celostátní i regionální žurnalistiky.

Čtvrthodinový týdeník Toulavé boty bude tvořit několik reportáží, které představí města a obce na Prácheňsku, památky a folklórní tradice, různé výstavy, tipy na turistické výlety, portréty zajímavých osobností stejně jako místní aktivity a gastronomické speciality.

„Nechceme konkurovat klasickým zpravodajským televizím. Jde nám o to, abychom publicistickou formou ukázali, že jihozápadní Čechy nemusí být pouze průjezdní oblastí mezi Prahou a Šumavou," říká Robert Malota, jednatel Prácheňské televize s. r. o., a dodává: „Na Prácheňsku je spousta turisticky atraktivních míst, která rozhodně stojí za návštěvu."

Na platformě regionalnitelevize.cz je to další samostatný pořad zaměřený právě na propagaci turisticky atraktivních míst Česka. "Vedle pravidelných tipů na výlety, soutěží zaměřených na poznávání krás naší vlasti, Lipnožurnálu, pořadu Neseďte doma, cestujte! a Cestoskopu je to již pátý pravidelný pořad pro milovníky turistiky a cestování,"  říká ředitelka regionalnitelevize.cz Eva Stejskalová.

Toulavé boty můžete na regionalnitelevizi.cz sledovat v premiéře každou neděli v 17.20 hodin.

Více info:

Ing. Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.

17:40                 - Na větvi!