16.03.2018 - 17.03.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  STŘEKOVSKÁ LAMERA  |  51.ROČNÍK FILMOVÉ SOUTĚŽE NEPROFESIONÁLNÍCH FILMŮ -DOKUMENTÁRNÍCH,REPO
04.03.2018   ČESTICE U VOLYNĚ  |  DĚTSKÉ MAŠKARNÍ ODPOLEDNE  |  KONÁ SE V SÁLE LIDOVÉHO DOMU OD 14HOD.SOUTĚŽE,ODMĚNY,DĚTSKÁ TOMBOLA
04.03.2018 - 22.04.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  LEOPOLD PARMA  |  V ROCE 2018 SI PŘIPOMÍNÁME 50 LET OD ÚMRTÍ LEOPOLDA PARMY (1891–1968)
22.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  SV. HOSTÝN - PAMÁTNÁ HORA MORAVANŮ A JEJÍ OKOLÍ  |
15.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ŠUMNĚ NEŠUMNÝ FRÝDEK A MÍSTEK  |  JAKOU PODOBU MÁ SOUČASNÝ FRÝDEK A MÍSTEK? VÁM PŘIBLÍŽÍ TATO PŘEDNÁŠKA
08.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MĚSTO ŠENOV 1305–1998–2018  |  PŘIBLÍŽÍME HISTORII A SOUČASNOST DRUHÉHO NEJMLADŠÍHO MĚSTA V MS KRAJI
01.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ZA VOLANTEM I ZA KAMEROU NADŠENCI…  |   POŘAD VĚNOVANÝ PŘEDEVŠÍM STARÝM AUTOMOBILŮM.
29.03.2018 - 06.05.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY JSOU RARITOU V ROSTLINNÉ ŘÍŠI.
15.02.2018 - 11.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MIMO ČAS.. DŘEVĚNOU KAMEROU V GOROLII  |  VÝSTAVA JABLUNKOVSKÉHO RODÁKA MARCELA HONZY.
16.06.2018 - 17.06.2018   LIBEŘ, PRAHA-ZÁPAD  |  DĚTI A SPORT: POHÁROVÉ ZÁVODY MINIKÁR  |  DVOUDENNÍ ZÁVODY SLALOMU MINIKÁR O POHÁR ČR
24.08.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  CHOPINŮV FESTIVAL – KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL  |  KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL
06.07.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  SKVOSTY ZAHRADNÍHO UMĚNÍ KYNŽVARTSKÉHO ZÁMECKÉHO PARKU  |  PROHLÍDKY ZÁMECKÝM PARKEM
16.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  ZÁMECKÝ JARMARK A POUTNÍ MŠE K SVATÉMU ANTONÍNOVI  |  TRADIČNÍ JARMARK S KULTURNÍM PROGRAMEM
09.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  METTERNICHOVA VÝZVA  |  5. ROČNÍK TRAILOVÉHO ZÁVODU V KRAJINĚ SLAVKOVSKÉHO LESA.
08.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY METTERNICHOVÉ V DIPLOMACII  |  VERNISÁŽ SEZÓNNÍ VÝSTAVY V RÁMCI AKCE ROK ŠLECHTICKÝCH RODŮ.
01.04.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  EXPEDIČNÍ KAMERA NA ZÁMKU KYNŽVART  |  FILMOVÝ FESTIVAL O CESTOVÁNÍ, TURISTICE A EXTRÉMNÍCH SPORTECH.
13.04.2018   HORAŽĎOVICE  |  ´KNĚŽÍ HORA´ U KATOVIC  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR.PETR MENŠÍK-MGR.VLASTIMIL KRÁL.V18.00, V DIV.SÁLE MUZEA
16.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  ZAPOMENUTÁ KAPITOLA Z DĚJIN ČS. LEGIÍ  |  PŘEDNÁŠÍ MGR. DAVID PAZDERA.V 18:00, V DIVADELNÍM SÁLE MĚSTSKÉHO MUZEA
09.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  MÍČEK FLÍČEK  |  LOUTKOVÉ PŘEDSTAVENÍ - HRAJE TYJÁTR. V 17.00 V DIVADELNÍM SÁLE MUZEA.
02.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  SKŘÍTKOVÉ A BUDLIBANI  |  LOUTKOVÉ PŘEDSTAVENÍ, HRAJE TYJÁTR. V 17.00 V DIVADELNÍM SÁLE MUZEA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (13. 4. 2015) - Internetový server Britské listy a regionalnitelevize.cz spouštějí společný projekt. Od pátku 17. 4. 2015 poběží na kanálu Regionální televize nový pořad Rozhovor Britských listů. Premiéra pořadu bude vždy v pátek v 19:00 hodin a během následujících sedmi dní bude opakovaně reprízován. Rozhovory budou dostupné i na serveru Britské listy.

Rozhovor Britských listů je diskusní pořad s patnáctiminutovou stopáží. Výběr témat, hostů i moderování bude v režii redakce Britských listů. Diskutujícími v pořadu budou jak členové redakce, tak další přizvaní hosté. Obsahově bude pořad vycházet zejména z nadčasových témat a odrážet jejich regionální aspekty. V moderování pořadu se budou střídat šéfredaktor Britských listů Jan Čulík a redaktor Bob Kartous.

"Vůbec první díl pořadu se bude věnovat problematice informací a jejich putování českým veřejným prostorem, s důrazem na vlivy,  které formují jejich podobu," prozradil Bob Kartous a dodal:: "Vycházíme z toho, že v českém mediálním prostoru chybí diskusní pořad, který by byl skutečně kritický a zároveň nebyl zatížen potřebou stranit. Rádi bychom upozorňovali na to, že řada témat je ovlivňována přirozeně centristickým pojetím pražských médií, což samo o sobě vede k určitému zkreslování. V upoutávce pořadu říkáme, že chceme potírat pohodlnost v myšlení. To myslím vystihuje charakter pořadu dostatečně."

Regionalnitelevize.cz je tematický program, který se již tři roky věnuje zpravodajství z českých, moravských a slezských regionů. "Jelikož se věnujeme tématům, která mainstreemová média často kvůli absenci negativního sdělení ignorují, nevytváříme kauzy a jednoduše dokumentujeme život v regionech,  jsme pro mnohé diváky alternativou. Podobně jako jsou Britské listy alternativou k většině našich zpravodajských serverů. Proto pořad dokonale zapadne do našeho programového schématu," vysvětlila Eva Stejskalová, ředitelka regionalnitelevize.cz.

Upoutávku na pořad najdete tady:

Více info:

Jan Čulík

šéfredaktor

Britské listy

e-mail: culik@blisty.cz

Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.

19:00 Rozhovor s...