28.04.2018   PRUSINOVICE  |  ROHÁLOVSKÁ 50  |  CYKLISTICKÉ ZÁVODY DĚTSKÉ ZÁVODY 9:00-12:00,DOSPĚLÉ 12:30 VESANI.CZ
05.05.2018   HRÁDEK NAD NISOU  |  LUŽICKÁ PADESÁTKA  |  TURISTICKÝ POCHOD - TRASA 8, 15, 25 A 50 KM START 6 - 10 HOD. JÍDELNA
01.05.2018   VESELÍ N. MOR.  |  ODEMYKÁNÍ PLAVEBNÍ SEZÓNY NA BAŤOVĚ KANÁLE  |  KŘEST KNIHY O BAŤÁKU,LODNÍ POŠTA,PROGRAM PRO DĚTI,HVĚZDÁRNA A PLAVBY
28.04.2018 - 29.04.2018   OSEK  |  100 LET OD ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA  |   VÝSTAVA LEGIOVLAKU, POJÍZDNÉHO MUZEA NA KOLEJÍCH V ŽST. OSEK M.
28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
01.05.2018   SUDOMĚŘICE   |  ODEMYKÁNÍ PLAVEBNÍ SEZÓNY POD VÝKLOPNÍKEM   |  80. VÝROČÍ ZAHÁJENÍ PROVOZU VODNÍ CESTY 14H ZAHÁJENÍ 14H-17H PLAVBA
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.12.2018   BĚLÁ POD BEZDĚZEM  |  PODBEZDĚZÍ V PROMĚNÁCH ČASU  |  ZAJÍMAVÁ MÍSTA SPOJENÁ S ŘADOU STARÝCH POVĚSTÍ A BÁJÍ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
01.05.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - ČESKÉ MUZEUM HUDBY  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR ZAZPÍVÁ OD 15 H. RYBU, LUKÁŠE, LIDOVÉ PÍSNĚ...
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
02.05.2018 - 08.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  OBRÁZKY Z MLADÉ BOLESLAVI – PTÁK  |  PODOBY MLADOBOLESLAVSKÉ ČTVRTI PTÁK OD 2. POL.19. AŽ PO ZAČÁTEK 20 STO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
01.05.2018 - 31.05.2018   M. BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA
30.04.2018 - 01.05.2018   KRYRY   |  19. SVÁTEK DOBRÉ NÁLADY   |  TRADIČNÍ AKCE S PRŮVODEM ALEGORICKÝCH VOZŮ A KONCERTŮ.
28.04.2018 - 29.04.2018   ČERNUC U VELVAR   |  MISTROVSTVÍ ČR V TRUCK TRIALU   |  SOUTĚŽ UPRAVENÝCH NÁKLADNÍCH VOZŮ V EXTRÉMNĚ TĚŽKÉM TERÉNU.
05.05.2018   PETROV U STÁŽNICE  |  MÍSTNÍ VÝSTAVA VÍN - PETROV PLŽE  |  PŘIJĎTE OCHUTNAT Z VÍCE NEŽ 300 VZORKŮ VÍNA. ZAHRAJE CIMBÁLOVÁ MUZIKA.
28.04.2018   CHYŠE  |  STEZKOU KARLA ČAPKA  |  TURISTICKÝ POCHOD-TRASY 10,15,25,35 KM
03.05.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  MEZINÁRODNÍ DEN LESNÍCH ŠKOLEK  |   3.5.2018 OD 14:30 H HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/154403425235370/
03.05.2018 - 24.06.2018   VYŠKOV  |  HISTORIE ŽIDŮ V ČECHÁCH A NA MORAVĚ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ŽIDOVSKÉHO MUZEA V PRAZE

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (13. 4. 2015) - Internetový server Britské listy a regionalnitelevize.cz spouštějí společný projekt. Od pátku 17. 4. 2015 poběží na kanálu Regionální televize nový pořad Rozhovor Britských listů. Premiéra pořadu bude vždy v pátek v 19:00 hodin a během následujících sedmi dní bude opakovaně reprízován. Rozhovory budou dostupné i na serveru Britské listy.

Rozhovor Britských listů je diskusní pořad s patnáctiminutovou stopáží. Výběr témat, hostů i moderování bude v režii redakce Britských listů. Diskutujícími v pořadu budou jak členové redakce, tak další přizvaní hosté. Obsahově bude pořad vycházet zejména z nadčasových témat a odrážet jejich regionální aspekty. V moderování pořadu se budou střídat šéfredaktor Britských listů Jan Čulík a redaktor Bob Kartous.

"Vůbec první díl pořadu se bude věnovat problematice informací a jejich putování českým veřejným prostorem, s důrazem na vlivy,  které formují jejich podobu," prozradil Bob Kartous a dodal:: "Vycházíme z toho, že v českém mediálním prostoru chybí diskusní pořad, který by byl skutečně kritický a zároveň nebyl zatížen potřebou stranit. Rádi bychom upozorňovali na to, že řada témat je ovlivňována přirozeně centristickým pojetím pražských médií, což samo o sobě vede k určitému zkreslování. V upoutávce pořadu říkáme, že chceme potírat pohodlnost v myšlení. To myslím vystihuje charakter pořadu dostatečně."

Regionalnitelevize.cz je tematický program, který se již tři roky věnuje zpravodajství z českých, moravských a slezských regionů. "Jelikož se věnujeme tématům, která mainstreemová média často kvůli absenci negativního sdělení ignorují, nevytváříme kauzy a jednoduše dokumentujeme život v regionech,  jsme pro mnohé diváky alternativou. Podobně jako jsou Britské listy alternativou k většině našich zpravodajských serverů. Proto pořad dokonale zapadne do našeho programového schématu," vysvětlila Eva Stejskalová, ředitelka regionalnitelevize.cz.

Upoutávku na pořad najdete tady:

Více info:

Jan Čulík

šéfredaktor

Britské listy

e-mail: culik@blisty.cz

Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.

17:40                 - Styltip