10.11.2017 - 11.11.2017   PRAHA - EMAUZSKÝ KLÁŠTER  |  POPULISMUS V EVROPĚ A OBRANYSCHOPNÁ DEMOKRACIE  |  KONFERENCE PRO VEŘEJNOST. VÍCE INFORMACÍ NA WWW.KRESTANSKAAKADEMIE.CZ
11.11.2017   BLŠANY U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN  |  POCHOD ALPSKÝCH ČERTŮ V BLŠANECH U LOUN
20.11.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |  XIV. ROČNÍK CESTOVATELSKÉHO FESTIVALU OKOLO SVĚTA  |  TRADIČNÍ TÝDEN PLNÝ CESTOPISNÝCH PŘEDNÁŠEK.
28.10.2017 - 29.10.2017   SUŠICE  |  ŠUMAVA- PŘÍBĚH LESA ANEB VÁCHALOVSKÁ DIVADELNÍ POUŤ  |
27.10.2017 - 17.11.2017   PRAHA 15 - HOSTIVAŘ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ZACHRAŇME NAŠE DĚTI  |  PUTOVNÍ VÝSTAVY ZACHRAŇME NAŠE DĚTI
02.11.2017 - 30.11.2017   FRÝDEK-MÍSTEK  |  SLOVANÉ V HORNÍM POVÁŽÍ  |  VÝSTAVA ZAPŮJČENA Z POVÁŽSKÉHO MÚZEA V ŽILINĚ.
11.11.2017   KRASLICE  |  KONCERT  |  LACO DECZI & CELULA NEW YORK
03.10.2017 - 26.11.2017   ZÁMEK VSETÍN  |  JARÉ AJ OZIMÉ...  |   VÝSTAVA OBRAZŮ A KERAMIKY MANŽELŮ VAŠKOVÝCH.
28.10.2017   ŽĎÁR NAD SÁZAVOU  |  DEN VENKOVA  |  JAK SE ŽILO A ŽIJE NA PANSTVÍ OD 13. STOLETÍ. PSTRUZI, KONĚ, PŘÍRODA.
23.11.2017   VSETÍN  |  JAMES HARRIES /UK/  |  OSOBITÝ BRITSKÝ PÍSNIČKÁŘ VYRÁŽÍ NA TURNÉ.
10.11.2017   VSETÍN  |  SLZA  |  KONCERT POPULÁRNÍ ČESKÉ KAPELY.
29.10.2017   VSETÍN  |  JARMILA ŠULÁKOVÁ IN MEMORIAM  |  VZPOMÍNKOVÝ KONCERT A ZVLÁŠTNÍ CENA MĚSTA VSETÍNA IN MEMORIAM.
27.10.2017   VSETÍN  |  SHILPA RAY /USA/  |  KONCERT NEWYORSKÉ ZPĚVAČKY INDICKÉHO PŮVODU. SUPPORT: KATKA MRLINOVÁ
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
28.10.2017   OSTRAVA - PORUBA  |  KOLOBĚŽKA PORUBA  |  ZÁVOD 5 KM, ZÁVOD I PRO DĚTI REGISTRACE WWW.BOKOLOBKATYM.CZ
03.10.2017 - 24.11.2017   VYSOKÉ MÝTO  |   ZANIKLÝ SVĚT NA FOTOGRAFIÍCH ENRIQUE STANKO VRÁZE  |
13.11.2017   ÚSTÍ NAD LABEM, LIDICKÉ NÁMĚSTÍ  |  SVATOMARTINSKÉ VÍNO 2017  |  OCHUTNÁVKY LETOŠNÍCH SVATOMARTINSKÝCH VÍN S PROGRAMEM.
15.09.2017 - 01.11.2017   ZÁMEK JAROMĚŘICE NAD ROKYTNOU  |  GALANTNÍ KRATOCHVÍLE  |  VÝSTAVA PLESOVÝCH KOSTÝMŮ A MASEK ZE 17. A 18. STOLETÍ.
28.10.2017   ŠŤÁHLAVY  |  PODZIMNÍ JARMARK NA ZÁMKU KOZEL  |  TRADIČNÍ JARMARK, UKÁZKY ŘEMESEL, MÍSTNÍ DOBROTY, DÍLNIČKY PRO DĚTI.
29.10.2017   STARÉ MĚSTO POD LANDŠTEJNEM  |  NA HRAD LANDŠTEJN ZA BUBÁKY  |  REJ HRADNÍCH STRAŠIDEL A JEJICH ÚKOLY PRO DĚTI, OD 15 H.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (13. 4. 2015) - Internetový server Britské listy a regionalnitelevize.cz spouštějí společný projekt. Od pátku 17. 4. 2015 poběží na kanálu Regionální televize nový pořad Rozhovor Britských listů. Premiéra pořadu bude vždy v pátek v 19:00 hodin a během následujících sedmi dní bude opakovaně reprízován. Rozhovory budou dostupné i na serveru Britské listy.

Rozhovor Britských listů je diskusní pořad s patnáctiminutovou stopáží. Výběr témat, hostů i moderování bude v režii redakce Britských listů. Diskutujícími v pořadu budou jak členové redakce, tak další přizvaní hosté. Obsahově bude pořad vycházet zejména z nadčasových témat a odrážet jejich regionální aspekty. V moderování pořadu se budou střídat šéfredaktor Britských listů Jan Čulík a redaktor Bob Kartous.

"Vůbec první díl pořadu se bude věnovat problematice informací a jejich putování českým veřejným prostorem, s důrazem na vlivy,  které formují jejich podobu," prozradil Bob Kartous a dodal:: "Vycházíme z toho, že v českém mediálním prostoru chybí diskusní pořad, který by byl skutečně kritický a zároveň nebyl zatížen potřebou stranit. Rádi bychom upozorňovali na to, že řada témat je ovlivňována přirozeně centristickým pojetím pražských médií, což samo o sobě vede k určitému zkreslování. V upoutávce pořadu říkáme, že chceme potírat pohodlnost v myšlení. To myslím vystihuje charakter pořadu dostatečně."

Regionalnitelevize.cz je tematický program, který se již tři roky věnuje zpravodajství z českých, moravských a slezských regionů. "Jelikož se věnujeme tématům, která mainstreemová média často kvůli absenci negativního sdělení ignorují, nevytváříme kauzy a jednoduše dokumentujeme život v regionech,  jsme pro mnohé diváky alternativou. Podobně jako jsou Britské listy alternativou k většině našich zpravodajských serverů. Proto pořad dokonale zapadne do našeho programového schématu," vysvětlila Eva Stejskalová, ředitelka regionalnitelevize.cz.

Upoutávku na pořad najdete tady:

Více info:

Jan Čulík

šéfredaktor

Britské listy

e-mail: culik@blisty.cz

Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.