VYSÍLÁME NA SATELITU ASTRA 3B (Skylink) a u dalších operátorů. Více zde.

16.09.2020 - 15.11.2020   BUČOVICE  |  ŽIVOT A DÍLO FRANTIŠKA SRPA  |  VÝSTAVA OBRAZŮ A GRAFIK V MUZEU BUČOVICE.
12.09.2020 - 08.11.2020   VYŠKOV  |  TUŽME SE!  |  VÝSTAVA K 150. VÝROČÍ SOKOLA VYŠKOV V MUZEU VYŠKOVSKA.
19.09.2020 - 31.10.2020   MĚLNÍK  |  STŘEDNÍ ČECHY - DOMOV KNĚŽNY LUDMILY  |  ZAHÁJENÍ FOTOVÝSTAVY S DOBOVOU „MÓDNÍ PŘEHLÍDKOU\´ + KAPELA ŘEMDIH.
10.09.2020 - 27.09.2020     |  MEZINÁRODNÍ FESTIVAL KRÁSNÝCH UMĚNÍ HOŘICE  |
24.09.2020   HRANICE  |  KONCERTNÍ SÁL: OSTRAVA BRASS QUINTET - 18:00  |
24.09.2020     |  ZASTUPITELSTVO MĚSTA VAL. MEZIŘÍČÍ  |
25.09.2020   HRANICE  |  LETNÍ KINO: PRINCEZNA ZAKLETÁ V ČASE - 20:30  |
26.09.2020   DRAHOTUŠE  |  AUTO-MOTO-VETERÁN BURZA - LETIŠTĚ - 6:00 - 13:00  |
24.09.2020   VSETÍN  |  PŘEDSTAVENÍ NÁVRHŮ PARTICIP. ROZPOČTU  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

TZ: Rozhovory Britských listů na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (13. 4. 2015) - Internetový server Britské listy a regionalnitelevize.cz spouštějí společný projekt. Od pátku 17. 4. 2015 poběží na kanálu Regionální televize nový pořad Rozhovor Britských listů. Premiéra pořadu bude vždy v pátek v 19:00 hodin a během následujících sedmi dní bude opakovaně reprízován. Rozhovory budou dostupné i na serveru Britské listy.

Rozhovor Britských listů je diskusní pořad s patnáctiminutovou stopáží. Výběr témat, hostů i moderování bude v režii redakce Britských listů. Diskutujícími v pořadu budou jak členové redakce, tak další přizvaní hosté. Obsahově bude pořad vycházet zejména z nadčasových témat a odrážet jejich regionální aspekty. V moderování pořadu se budou střídat šéfredaktor Britských listů Jan Čulík a redaktor Bob Kartous.

"Vůbec první díl pořadu se bude věnovat problematice informací a jejich putování českým veřejným prostorem, s důrazem na vlivy,  které formují jejich podobu," prozradil Bob Kartous a dodal:: "Vycházíme z toho, že v českém mediálním prostoru chybí diskusní pořad, který by byl skutečně kritický a zároveň nebyl zatížen potřebou stranit. Rádi bychom upozorňovali na to, že řada témat je ovlivňována přirozeně centristickým pojetím pražských médií, což samo o sobě vede k určitému zkreslování. V upoutávce pořadu říkáme, že chceme potírat pohodlnost v myšlení. To myslím vystihuje charakter pořadu dostatečně."

Regionalnitelevize.cz je tematický program, který se již tři roky věnuje zpravodajství z českých, moravských a slezských regionů. "Jelikož se věnujeme tématům, která mainstreemová média často kvůli absenci negativního sdělení ignorují, nevytváříme kauzy a jednoduše dokumentujeme život v regionech,  jsme pro mnohé diváky alternativou. Podobně jako jsou Britské listy alternativou k většině našich zpravodajských serverů. Proto pořad dokonale zapadne do našeho programového schématu," vysvětlila Eva Stejskalová, ředitelka regionalnitelevize.cz.

Upoutávku na pořad najdete tady:

Více info:

Jan Čulík

šéfredaktor

Britské listy

e-mail: culik@blisty.cz

Eva Stejskalová

jednatelka

Regionální televize CZ s.r.o.

17:40                 - Potraviny z domoviny