VYSÍLÁME V DVB-T, DVB-T2 A NA SATELITU ASTRA 3B   Více zde.

21.06.2019 - 23.06.2019   BÍLINA  |  ŘEZBÁŘSKÝ A MALÍŘSKÝ PLENÉR  |  AKCE SE KONNÁ NA MÍROVÉM NÁMĚSTÍ. V SOBOTU S DOPROVODNÝM PROGRAMEM.
20.06.2019 - 01.09.2019   ZUBŘÍ  |  DĚJINY UDATNÉHO ČESKÉHO NÁRODA   |   VÝSTAVA OBŘÍHO LEPORELA DĚJINY UDATNÉHO ČESKÉHO NÁRODA.
22.06.2019   UHERSKÝ BROD  |  SLUNOVRAT 2019  |  HTTPS://HVEZDARNAUB.CZ/PROGRAM/SLUNOVRAT-2019/
22.06.2019   MLADÁ BOLESLAV  |  DEN 36. PLUKU  |  PŘIPOMENUTÍ VOJÁKŮ ZA CÍSAŘE PÁNA . VHODNÉ PRO DĚTI. OD 14 HODIN
19.06.2019 - 23.06.2019     |  KUNOVSKÉ LÉTO 2019  |  MEZINÁRODNÍ DĚTSKÝ FOLKLORNÍ FESTIVAL V SRDCI SLOVÁCKA.
22.06.2019 - 23.06.2019   RUDNÁ U PRAHY  |  VÝSTAVA MLADÝCH CHOVATELŮ ZVÍŘAT  |  HTTP://MESTORUDNA.CZ/1%2DKRAJSKA%2DVYSTAVA%2DMLADYCH%2DCHOVATELU%2DZVI
20.06.2019 - 23.06.2019   RUDNÁ U PRAHY  |  2. ROČNÍK VÝSTAVY PANENEK  |  HTTP://MESTORUDNA.CZ/2%2DROCNIK%2DVYSTAVY%2DPANENEK/A-1388
18.06.2019 - 01.09.2019   BUČOVICE  |  AŽ PŘILETÍ ČÁP  |  VÝSTAVA DĚTSKÝCH A LOUTKOVÝCH KOČÁRKŮ V MUZEU BUČOVICE
23.06.2019 - 10.07.2019     |  MEZINÁRODNÍ VARHANNÍ FESTIVAL RAKOVNÍK  |
22.06.2019   MLADÁ BOLESLAV  |  VÝROČNÍ DEN 36. PLUKU  |  HISTORICKÉ VOJSKO, UKÁZKY DĚLOSTŘELECTVA, UKÁZKY VÝCVIKU
21.06.2019   VSETÍN  |  DĚTSKÝ DEN V LUHU  |  ODPOLEDNE PLNÉ NETRADIČNÍHO UČENÍ A ZÁBAVNÝCH VZDĚLÁVACÍCH AKTIVIT.
22.06.2019   ROHOVLÁDOVA BĚLÁ  |  40.VÝROČÍ OTEVŘENÍ MŠ  |  7. ZÁŘÍ TOMU BUDE PRÁVĚ 40 LET, KDY BYLA OTEVŘENÁ NAŠE MŠ.
21.06.2019 - 22.06.2019   SKALNÁ  |  VILDŠTEJNSKÝ SLUNOVRAT NA HRADĚ  |  VILDŠTEJNSKÝ SLUNOVRATVYSTOUPÍ KEKS, ARGEMA, MANDRAGE 21.6.19
22.06.2019   KYNŠPERK N. O.   |   VÝSTAVA DOMÁCÍCH ZVÍŘAT  |  VÝSTAVA DRŮBEŽE,HOLUBU, KRÁLÍKŮ,EXOTŮ OD 8-17H
22.06.2019   BRANOV  |  POCHOD KRAJEM OTY PAVLA  |
01.06.2019 - 22.09.2019   MLADÁ BOLESLAV  |  VYŘEŠ ZLOČIN -STOPA  |  INTERAKTIVNÍ VÝSTAVA. VERNISÁŽ 1.6.2019 OD 17 HODIN
28.05.2019 - 30.06.2019   MĚLNÍK  |  FENOMÉN KINDER  |  VÝSTAVA SOUBORŮ POSTAVIČEK NEJEN Z KINDER VAJÍČEK V KAVÁRNĚ MUZEA.
20.06.2019 - 25.08.2019   MĚLNÍK  |  SVĚT KOSTIČEK  |  VÝSTAVA MODELŮ ZE STAVEBNICE LEGO® S HERNOU V MĚLNICKÉM MUZEU.
07.06.2019 - 29.09.2019   PLZEŇ  |  VÝSTAVA KUBIŠTA – FILLA  |
21.06.2019 - 22.06.2019   NOVÝ HROZENKOV  |  SVATOJÁNSKÉ OHNĚ  |  OHEŇ JE VÝZNAMNÝ SYMBOL SAMOTNÉHO SLUNCE.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz vstupuje do RS8 a potvrzuje pozici lídra na regionálním televizním trhu

PRAHA (16. 9. 2015) - Regionalnitelevize.cz, která se jako jediný celostátní tematický program už tři roky věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů, vstupuje 1. 10. 2015 do Regionální sítě 8 Českých radiokomunikací. Potvrzuje a posiluje tak pozici lídra na regionálním televizním trhu jakožto jediná a pro regionální televize z celé ČR zásadní celoplošná
platforma pro šíření jejich obsahu.

Regionalnitelevize.cz vysílala dosud zejména na satelitu Astra, v sítích kabelových operátorů a ve vybraných regionech v rámci pozemního digitálního vysílání. Vstupem do RS8 ČRa získává pozemní digitální šíření ve všech krajských aglomeracích. RS8 totiž pokrývá svým signálem téměř 60% obyvatelstva. "Když uvážíme, že pozemní digitální vysílání využívá pro svůj příjem přibližně 50%
obyvatel ČR, pak tímto krokem získáme dalších více než 3 miliony potenciálních diváků. V souvislosti s tím jednáme s ATO o vstupu do tv metrového měření od 1. 1. 2016 tak, abychom co nejdříve v roce 2016 disponovali denními daty," uvedla Eva Stejskalová, jednatelka společnosti Regionální televize CZ s.r.o. provozující program regionalnitelevize.cz.

Regionalnitelevize.cz se tak stává pro regionální televize z celé ČR zásadní vysílací platformou. Tuto skutečnost potvrdil na tiskové konferenci uspořádané ke vstupu programu do RS8 16. 9. na Žižkovském vysílači předseda Asociace regionálních a lokálních televizí (ARLT) Jan Dudek. Obě strany pak v tomto smyslu podepsaly Memorandum o spolupráci. „Hlavním smyslem spolupráce je vytvoření české regionální zpravodajské sítě složené z členů nebo sympatizantů ARLT. Naši kolegové budou uplatňovat svou produkci vedle vlastních distribučních kanálu především v programu regionalnitelevize.cz," řekl k podpisu memoranda Jan Dudek.

Regionalnitelevize.cz vysílá 24 hodin ve čtyřhodinových smyčkách, během nichž se v pravidelných časech vystřídají regionální zprávy a publicistika ze všech koutů naší vlasti, včetně celostátně zajímavých magazínů a dokumentů. "Toto programové schéma se nám po všech stránkách osvědčilo, diváci si na něj zvykli, a proto jej nebudeme měnit. Zůstáváme dál televizí zaměřenou výhradně na zajímavosti z regionů ve všech oblastech lidského života, budeme dál našim divákům přinášet aktuální a zejména pozitivní zprávy z regionů a zůstáváme dál celoplošnou televizí dostupnou pro každého," poznamenala Stejskalová s tím, že se vstupem programu do RS8 se na programu vedle stávajících formátů prezentujících například český průmysl, zemědělství či vědu a výzkum objeví i formáty zcela nové. "Jedním z nich je náš původní cyklus Žijí mezi námi, který představí v monotematických medailonech výrazné osobnosti našich regionů," uzavřela.

17:40                 - Na větvi!