25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
25.11.2017   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ  |  IRSKÝ VEČER  |  PŘIJĎTE SE POBAVIT NA IRSKÝ VEČER VE VAL. MEZIŘÍČÍ 25.11.2017 OD 19:00
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz vstupuje do měření

TZ: Regionalnitelevize.cz vstupuje do měření

PRAHA (22.12.2015) - Regionalnitelevize.cz vstupuje do elektronického měření sledovanosti. Valná
hromada ATO schválila na svém posledním zasedání znění smlouvy, kterou obě strany ve čtvrtek
17.12. ztvrdily podpisy.

Vstup do elektronického měření sledovanosti je po vstupu televize do pozemního digitálního multiplexu 8 dalším významným krokem k rozvoji televize. "Tímto se definitivně zařazujeme do hlavního proudu TV stanic - stává se z nás samostatná měřená stanice, což, jak věříme, nám přinese nové klienty a zadavatele reklamních kampaní. Jsme jedinou celoplošnou televizní platformou, která nabízí klientům regionální obsah a zároveň standardní měření," uvedla ředitelka televize Eva Stejskalová.

První data by měly být k dispozici 1.1.2016, regionalnitelevize.cz bude v rámci dat samostatnou televizí.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než tři roky věnuje regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi
dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu, pozemního digitálního vysílání, kabelových
operátorů, či IPTV provozovatelů.