26.11.2017   PRUSINOVICE  |  LADÍME  |  KOSTEL SV.KATEŘINY, V 16:00 HODIN KONCER
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
24.11.2017 - 26.11.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  4. REGIONÁLNÍ VÝBĚROVÁ KONFERENCE EVROPSKÉHO PARLAMENTU MLÁDEŽE V ČR  |
02.12.2017 - 03.12.2017   ZÁBŘEH   |  VÝSTAVA BETLÉMŮ ZE SOUKROMÉ SBÍRKY  |  MOŽNOST MALOVÁNÍ PERNÍKŮ. OD 9.00 DO 18.00 . POSTŘELMOVSKÁ 42
25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
09.12.2017   LITOMĚŘICE  |  EBRU – TAJEMNÁ TECHNIKA DÁLNÉHO VÝCHODU (PŘEDNÁŠKA)  |  PŘEDNÁŠKA O MRAMOROVANÝCH PAPÍRECH.
02.12.2017   LITOMĚŘICE  |  VYROBME SI KNÍŽKU – TVOŘIVÁ DÍLNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ   |
02.12.2017   ČESKÁ SKALICE, VILA ČERYCH   |  ADVENTNÍ TRHY A MIKULÁŠ VE VILE ČERYCH   |  LOUTKOVÉ DIVADLO, ZPÍVÁNÍ KOLED, ATD.
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz posiluje

TZ: Regionalnitelevize.cz posiluje

PRAHA (15.6.2016) - Regionalnitelevize.cz pokračuje v analýze a využívání TV metrových dat.  Z nich vyplývá, že prime time regionalnitelevize.cz je v odpoledních hodinách, a také, že v některých skupinách opakovaně překročila share 0.1%.

„Po téměř půl roce v datech především jasně vidíme, že největší sledovanost máme v době od 14:00 - 18:00, tedy před prime timem velkých televizí. V tomto čase máme 2 x větší podíl na sledovanosti, než v úhrnu za celý den a v obou hlavních cílových skupinách 15+ i 15-54 jsme se opakovaně přiblížili, či dokonce překročili 0,1% share. Ve specifické cílové skupině ženy 15+ pak dokonce 0,2%. Daří se nám tedy jít za svým střednědobým cílem dosahovat podílu na sledovanosti za celý den v cílové skupině 15+ v desetinách procent," uvádí jednatelka Eva Stejskalová.

Díky propojení dat s tzv. programovými logy také Regionalnitelevize.cz dokáže přesně specifikovat výkonnost jednotlivých druhů pořadů, tj. i reklamních spotů, a také poskytnout svým regionálním partnerům přesná čísla za jejich pořady. Regionalnitelevize.cz tak dále pokračuje v naplňování svého cíle - posilování pozice jediné kvalitní a transparentní celoplošné TV stanice s regionální tématikou.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje  regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu, pozemního digitálního vysílání, kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů.