21.06.2018   ZLÍN  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY STANISLAVA GOGO NOVOTNÉHO  |  KONÁ SE V PROSTORÁCH KAVÁRNY TOVÁRNY.VÝSTAVENO BUDE DO 15.7.
23.06.2018 - 24.06.2018   OSTRAVA - HOŠŤÁLKOVICE  |  HOŠŤÁLKOVICKÁ POUŤ  |  POUŤ A OSLAVA 80. LE ZALOŽENÍ ZŠ A 100. LET ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA
10.06.2018 - 08.07.2018   NEDAKONICE  |  POKLADY Z NAŠEJ HOURY  |  VÝSTAVA STARÝCH HRAČEK V NEDAKONICÍCH,VŽDY V NEDĚLI OD 10.6-8.7 V 15 H
31.05.2018 - 01.07.2018   ZUBŘÍ  |  VÝSTAVA:KDYŽ SE NARODÍME   |  VÝSTAVA PLNÁ VZPOMÍNEK NA MIMINKA NAŠICH MAMINEK A BABIČEK.
07.06.2018 - 08.07.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  NESMĚLÉ TÓNY  |  VÝSTAVA K UCTĚNÍ STUDENTŮ POPRAVENÝCH V ROCE 1943.
16.06.2018 - 24.06.2018   KUTNÁ HORA  |  OPERNÍ TÝDEN  |
24.06.2018   CHABAŘOVICE  |  MEMORIÁL JIŘÍHO HURYCHA- PŘEBOR ČR   |  PLOCHÁ DRÁHA,ZÁVODY MOTOCYKLŮ O OBSAHU 500CCM,NA UZAVŘENÉM OVÁLU.14HOD
10.06.2018 - 07.10.2018   HLUBOKÁ N.V.  |  FRANTIŠEK KUPKA V ALŠOVĚ GALERII  |
29.05.2018 - 02.09.2018   BĚLÁ P. B.  |  VÝSTAVA 140 LET OD NAROZENÍ E. ŠTORCHA  |  VÝSTAVA.
30.05.2018 - 24.06.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  BENÁRTKY  |  MAPUJEME DVA ROČNÍKY LETNÍCH VÝTVARNÝCH PLENÉRŮ
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
24.06.2018   ZÁMEK KYNŽVART  |  KURZY ETIKETY A UMĚNÍ DIPLOMACIE L. ŠPAČKA  |  TŘÍHODINOVÝ KURZ ETIKETY PHDR. LADISLAVA ŠPAČKA. CENA: 1 100 KČ.
23.06.2018   SEČ - AUTOKEMP SEČ PLÁŽ  |  5. SRAZ SEAŤÁKŮ  |  VELKÝ SRAZ VOZŮ SEAT A JEJICH FANOUŠKŮ, NEJVĚTŠÍ V ČR.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Regionalnitelevize.cz posiluje

TZ: Regionalnitelevize.cz posiluje

PRAHA (15.6.2016) - Regionalnitelevize.cz pokračuje v analýze a využívání TV metrových dat.  Z nich vyplývá, že prime time regionalnitelevize.cz je v odpoledních hodinách, a také, že v některých skupinách opakovaně překročila share 0.1%.

„Po téměř půl roce v datech především jasně vidíme, že největší sledovanost máme v době od 14:00 - 18:00, tedy před prime timem velkých televizí. V tomto čase máme 2 x větší podíl na sledovanosti, než v úhrnu za celý den a v obou hlavních cílových skupinách 15+ i 15-54 jsme se opakovaně přiblížili, či dokonce překročili 0,1% share. Ve specifické cílové skupině ženy 15+ pak dokonce 0,2%. Daří se nám tedy jít za svým střednědobým cílem dosahovat podílu na sledovanosti za celý den v cílové skupině 15+ v desetinách procent," uvádí jednatelka Eva Stejskalová.

Díky propojení dat s tzv. programovými logy také Regionalnitelevize.cz dokáže přesně specifikovat výkonnost jednotlivých druhů pořadů, tj. i reklamních spotů, a také poskytnout svým regionálním partnerům přesná čísla za jejich pořady. Regionalnitelevize.cz tak dále pokračuje v naplňování svého cíle - posilování pozice jediné kvalitní a transparentní celoplošné TV stanice s regionální tématikou.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje  regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu, pozemního digitálního vysílání, kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů.

17:40                 - Na větvi!