17.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  PUTOVÁNÍ K BETLÉMU  |  TŘI MUDRCI Z VÝCHODU SE V 15:00 SETKAJÍ NA ČESKOBRATRSKÉM NÁM.
09.12.2017 - 23.12.2017   PRAHA 6  |  VÁNOCE NA DLABAČOVĚ  |  POJĎTE SI ZPŘÍJEMNIT PŘEDVÁNOČNÍ CHVILKY DO KINA DLABAČOV.
16.12.2017 - 17.12.2017   NEUBUZ  |  VALAŠSKÁ VÝSTAVA BETLÉMŮ  |  ZVEME NA 10.VÝSTAVU BETLÉMŮ, UKÁZKU VALAŠSKÉ JIZBY, LIDOVÝCH ŘEMESEL.
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.
16.12.2017   KAPLICE  |  KRAMPUS SHOW 2017  |  PŘEHLÍDKA VÍCE NEŽ 400 MASEK DÉMONICKÝCH BYTOSTÍ KRAMPUS.
27.09.2017 - 31.12.2017   MLADÁ BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA NA HRADĚ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Projekt Czech TOP 100 Mapa úspěchu nově na regionalnitelevizi.cz

TZ: Projekt Czech TOP 100 Mapa úspěchu nově na regionalnitelevizi.cz

PRAHA (8.9.2016) - Cyklus medailonů představující úspěšné firmy a manažery s názvem Mapa úspěchu nově uvidí diváci regionalnitelevize.cz. První díl nasadí televize v pondělí 12. září.

Mapa úspěchu je projekt sdružení CZECH TOP 100, které se již více než 20 let věnuje pozitivní prezentaci českých podnikatelských subjektů. Cyklus aktuálně představuje sedm desítek nejúspěšnějších společností a manažerů působících v českém podnikatelském prostředí a poodhaluje tajemství jejich úspěchu.

Pořady poběží denně v premiérovém čase ve 20.35 hodin. Reprízovány budou v 0.35, 4.35, 8.35, 12.35 a 16.35.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 4 roky věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.