21.06.2018   ZLÍN  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY STANISLAVA GOGO NOVOTNÉHO  |  KONÁ SE V PROSTORÁCH KAVÁRNY TOVÁRNY.VÝSTAVENO BUDE DO 15.7.
23.06.2018 - 24.06.2018   OSTRAVA - HOŠŤÁLKOVICE  |  HOŠŤÁLKOVICKÁ POUŤ  |  POUŤ A OSLAVA 80. LE ZALOŽENÍ ZŠ A 100. LET ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA
10.06.2018 - 08.07.2018   NEDAKONICE  |  POKLADY Z NAŠEJ HOURY  |  VÝSTAVA STARÝCH HRAČEK V NEDAKONICÍCH,VŽDY V NEDĚLI OD 10.6-8.7 V 15 H
31.05.2018 - 01.07.2018   ZUBŘÍ  |  VÝSTAVA:KDYŽ SE NARODÍME   |  VÝSTAVA PLNÁ VZPOMÍNEK NA MIMINKA NAŠICH MAMINEK A BABIČEK.
07.06.2018 - 08.07.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  NESMĚLÉ TÓNY  |  VÝSTAVA K UCTĚNÍ STUDENTŮ POPRAVENÝCH V ROCE 1943.
16.06.2018 - 24.06.2018   KUTNÁ HORA  |  OPERNÍ TÝDEN  |
24.06.2018   CHABAŘOVICE  |  MEMORIÁL JIŘÍHO HURYCHA- PŘEBOR ČR   |  PLOCHÁ DRÁHA,ZÁVODY MOTOCYKLŮ O OBSAHU 500CCM,NA UZAVŘENÉM OVÁLU.14HOD
10.06.2018 - 07.10.2018   HLUBOKÁ N.V.  |  FRANTIŠEK KUPKA V ALŠOVĚ GALERII  |
29.05.2018 - 02.09.2018   BĚLÁ P. B.  |  VÝSTAVA 140 LET OD NAROZENÍ E. ŠTORCHA  |  VÝSTAVA.
30.05.2018 - 24.06.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  BENÁRTKY  |  MAPUJEME DVA ROČNÍKY LETNÍCH VÝTVARNÝCH PLENÉRŮ
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
24.06.2018   ZÁMEK KYNŽVART  |  KURZY ETIKETY A UMĚNÍ DIPLOMACIE L. ŠPAČKA  |  TŘÍHODINOVÝ KURZ ETIKETY PHDR. LADISLAVA ŠPAČKA. CENA: 1 100 KČ.
23.06.2018   SEČ - AUTOKEMP SEČ PLÁŽ  |  5. SRAZ SEAŤÁKŮ  |  VELKÝ SRAZ VOZŮ SEAT A JEJICH FANOUŠKŮ, NEJVĚTŠÍ V ČR.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz i na podzim s měsíčním zásahem přes 300 tisíc diváků

Regionalnitelevize.cz i na podzim s měsíčním zásahem přes 300 tisíc diváků

PRAHA (21.11.2016) - Říjen byl pro regionalnitelevize.cz z pohledu zásahu v široké divácké skupině, druhým nejúspěšnějším měsícem. Svým programem zasáhla 309.000 diváků 4+ (3,2%). Po druhé od začátku roku tak překonala hranici 300 tisíc. Nicméně stabilní zásah přes čtvrt miliónu 4+ měsíčně si drží již od začátku prázdnin. Týdenní zásah se pak v říjnu stabilně pohyboval nad 100 tisíci diváky 4+. S tím je spojena také měsíční dodávka TRPs 15+, která se po výborných výkonech v létě (30 TRPs a více) stabilizovala nad 20 TRPs 15+.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už téměř 5 let věnuje regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi
dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

17:40                 - Na větvi!