20.10.2018   HRÁDEK NAD NISOU  |  VÝŠLAP NA POPOVU SKÁLU  |  START OD 10 - 11 HODIN V TURISTICKÉ ULICI V HRÁDKU NAD NISOU
04.10.2018 - 25.11.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  1918 – VYSOKÉ MÝTO SLAVÍCÍ  |  VYSOKÉ MÝTO V UDÁLOSTECH VEDOUCÍCH KE VZNIKU ČSR V ŘÍJNU 1918.
04.10.2018 - 25.11.2018   VYSOKÉ MÝTO  |  ZLATÉ ČESKÉ…RUCE I STOLETÍ  |  VÝSTAVA O ČESKOSLOVENSKÝCH TECHNICKÝCH UNIKÁTECH POSLEDNÍCH 100 LET.
17.09.2018 - 12.11.2018   JIHLAVA  |  SMYSL V NESMYSLU  |  VÝSTAVA UMĚLECKÝCH KNIŽNÍCH VAZEB A ORIGINALNI FIGURÁLNÍ KERAMIKY
07.10.2018 - 13.11.2018   BEROUN  |  MHF TALICHŮV BEROUN  |
12.09.2018 - 11.11.2018   BUČOVICE  |  ZA SLABIKÁŘEM DO MUZEA  |  VÝSTAVA SBÍRKY SLBIKÁŘŮ Z CELÉHO SVĚTA ZDEŇKY MARKOVIČOVÉ
05.09.2018 - 04.11.2018   VYŠKOV  |  VYŠKOV V OBDOBÍ PRVNÍ REPUBLIKY A DNES  |  VÝSTAVA SROVNÁVACÍCH FOTOGRAFIÍ JINADŘICHA HOLÍČKA
08.09.2018 - 04.11.2018   VYŠKOV  |  ROK 1968 NA VYŠKOVSKU  |  VÝSTAVA K 50. VÝROČÍ OKUPACE V MUZEU VYŠKOVSKA
21.08.2018 - 02.12.2018   PRAHA  |  VÝSTAVA SRPEN 1968 V MUZEU HMP  |  ZAVZPOMÍNEJTE NA ZLOMOVÉ UDÁLOSTI SRPNA ROKU 1968.
16.09.2018 - 28.10.2018   DOBRUŠKA  |  8. MHF F. L. VĚKA  |
20.09.2018 - 19.10.2018   OLOMOUC  |  PODZIMNÍ FESTIVAL DUCHOVNÍ HUDBY  |
13.10.2018 - 26.11.2018   SOLÁŇ  |  13. VALAŠSKÝ SALON VÝTVARNÝCH UMĚLCŮ  |
15.05.2018 - 31.10.2018   BĚLÁ POD BEZDĚZEM  |  SRPNOVÉ DNY 1968 NA BĚLSKU  |  JAK BĚLSKO PROŽÍVALO SRPNOVÉ UDÁLOSTI ROKU 1968
25.05.2018 - 24.02.2019   PRAHA  |  VÝSTAVA KELTOVÉ V NÁRODNÍM MUZEU  |
13.10.2018 - 20.10.2018   VYSOKÉ N. JIZEROU  |  KRAKONOŠŮV DIVADELNÍ PODZIM  |

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz odvysílá Českou Miss 2017

Regionalnitelevize.cz odvysílá Českou Miss 2017

PRAHA (19.6.2017) - Regionalnitelevize.cz se stala hlavním mediálním partnerem národní soutěže krásy Česká Miss 2017 a bude vysílat jak seriál Hledá se Česká Miss 2017,  tak finálový večer.  Poté, co velké televize obsahem pohrdly, nabídla stanice pořadatelům soutěže spolupráci, která byla nedávno ztvrzena podpisem smlouvy.

V rámci mediálního partnerství zařadí regionalnitelevize.cz od konce srpna cyklus Hledá se Česká Miss, který poběží od 26.8. v pravidelném premiérovém čase v sobotu v 19 a 23 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu regionalnitelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7, 11 a 15 hodin.

Regionalnitelevize.cz bude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na galavečer by měl být  spuštěn v řádu několika dnů.

„Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout. Jsme rádi, že Regionalnitelevize.cz je naším mediálním partnerem a náš pořad bude vysílat v prime-time vždy v sobotu večer," uvádí ke spolupráci Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková doplňuje: „Veřejnost doposud netušila, co se děje v zákulisí, jak náročné jsou přípravy finalistek či co všechno dívky prožívají. Jak jsem to popsala i ve své knize Miss, sny vs. realita, lidé vidí jen to pozlátko. Připravovaný seriál vše poodhalí a vtáhne veřejnost do děje už několik týdnů před finálovým večerem. Diváci budou mít příležitost finalistky více poznat, hlasovat a podílet se na volbě České Miss 2017. Ta kromě hodnotných cen získá i reklamní kampaň Juliette Armand za půl milionu korun."

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let  věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Chcete inzerovat u pořadů Hledá se Česká Miss 2017 a finálového večera?

Kontaktujte nás na:

reklama@regionalnitelevize.cz případně na telefonním čísle: 602 458 217

17:40                 - Na větvi!