28.04.2018   PRUSINOVICE  |  ROHÁLOVSKÁ 50  |  CYKLISTICKÉ ZÁVODY DĚTSKÉ ZÁVODY 9:00-12:00,DOSPĚLÉ 12:30 VESANI.CZ
05.05.2018   HRÁDEK NAD NISOU  |  LUŽICKÁ PADESÁTKA  |  TURISTICKÝ POCHOD - TRASA 8, 15, 25 A 50 KM START 6 - 10 HOD. JÍDELNA
01.05.2018   VESELÍ N. MOR.  |  ODEMYKÁNÍ PLAVEBNÍ SEZÓNY NA BAŤOVĚ KANÁLE  |  KŘEST KNIHY O BAŤÁKU,LODNÍ POŠTA,PROGRAM PRO DĚTI,HVĚZDÁRNA A PLAVBY
28.04.2018 - 29.04.2018   OSEK  |  100 LET OD ZALOŽENÍ ČESKOSLOVENSKA  |   VÝSTAVA LEGIOVLAKU, POJÍZDNÉHO MUZEA NA KOLEJÍCH V ŽST. OSEK M.
28.04.2018   VELKÉ LOSINY  |  VC VELKÉ LOSINY ZÁVODY HORSKÝCH KOL  |  ZÁVODY HORSKÝCH KOL XC PRO VŠECHNY KATEGORIE OD NEJMENŠÍCH PO VETERÁNY
01.05.2018   SUDOMĚŘICE   |  ODEMYKÁNÍ PLAVEBNÍ SEZÓNY POD VÝKLOPNÍKEM   |  80. VÝROČÍ ZAHÁJENÍ PROVOZU VODNÍ CESTY 14H ZAHÁJENÍ 14H-17H PLAVBA
18.04.2018 - 25.05.2018   BENÁTKY NAD JIZEROU  |  TISÍC ODSTÍNŮ KRAJINY  |  VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ CESTOVATELKY ING. ALENY KRATOCHVÍLOVÉ.
01.05.2018 - 31.12.2018   BĚLÁ POD BEZDĚZEM  |  PODBEZDĚZÍ V PROMĚNÁCH ČASU  |  ZAJÍMAVÁ MÍSTA SPOJENÁ S ŘADOU STARÝCH POVĚSTÍ A BÁJÍ.
01.05.2018 - 31.08.2018   BRNO  |  COSMOS DISCOVERY  |  NEJVĚTŠÍ PUTOVNÍ VÝSTAVA KOSMONAUTIKY SVĚTA.
01.05.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - ČESKÉ MUZEUM HUDBY  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR ZAZPÍVÁ OD 15 H. RYBU, LUKÁŠE, LIDOVÉ PÍSNĚ...
28.04.2018   PRAHA  |  BRNO ZPÍVÁ PRAZE - LORETA  |  PĚVECKÝ SBOR LUMÍR A R. REJŠEK UVEDOU V 18 H. RYBU, LUKÁŠE, TUČAPSKÉHO
02.05.2018 - 08.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  OBRÁZKY Z MLADÉ BOLESLAVI – PTÁK  |  PODOBY MLADOBOLESLAVSKÉ ČTVRTI PTÁK OD 2. POL.19. AŽ PO ZAČÁTEK 20 STO
01.04.2018 - 03.06.2018   MLADÁ BOLESLAV  |  ŠATY DĚLAJÍ ČLOVĚKA,   |  VÝSTAVA VĚNOVÁNA MÓDĚ 20. A 30. LET 20. STOLETÍ
01.05.2018 - 31.05.2018   M. BOLESLAV  |  POVĚSTNÉ BÁCHORKY MLADOBOLESLAVSKA  |  EXTERIÉROVÁ VÝSTAVA
30.04.2018 - 01.05.2018   KRYRY   |  19. SVÁTEK DOBRÉ NÁLADY   |  TRADIČNÍ AKCE S PRŮVODEM ALEGORICKÝCH VOZŮ A KONCERTŮ.
28.04.2018 - 29.04.2018   ČERNUC U VELVAR   |  MISTROVSTVÍ ČR V TRUCK TRIALU   |  SOUTĚŽ UPRAVENÝCH NÁKLADNÍCH VOZŮ V EXTRÉMNĚ TĚŽKÉM TERÉNU.
05.05.2018   PETROV U STÁŽNICE  |  MÍSTNÍ VÝSTAVA VÍN - PETROV PLŽE  |  PŘIJĎTE OCHUTNAT Z VÍCE NEŽ 300 VZORKŮ VÍNA. ZAHRAJE CIMBÁLOVÁ MUZIKA.
28.04.2018   CHYŠE  |  STEZKOU KARLA ČAPKA  |  TURISTICKÝ POCHOD-TRASY 10,15,25,35 KM
03.05.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  MEZINÁRODNÍ DEN LESNÍCH ŠKOLEK  |   3.5.2018 OD 14:30 H HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/154403425235370/
03.05.2018 - 24.06.2018   VYŠKOV  |  HISTORIE ŽIDŮ V ČECHÁCH A NA MORAVĚ  |  PUTOVNÍ VÝSTAVA ŽIDOVSKÉHO MUZEA V PRAZE

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Regionalnitelevize.cz odvysílá Českou Miss 2017

Regionalnitelevize.cz odvysílá Českou Miss 2017

PRAHA (19.6.2017) - Regionalnitelevize.cz se stala hlavním mediálním partnerem národní soutěže krásy Česká Miss 2017 a bude vysílat jak seriál Hledá se Česká Miss 2017,  tak finálový večer.  Poté, co velké televize obsahem pohrdly, nabídla stanice pořadatelům soutěže spolupráci, která byla nedávno ztvrzena podpisem smlouvy.

V rámci mediálního partnerství zařadí regionalnitelevize.cz od konce srpna cyklus Hledá se Česká Miss, který poběží od 26.8. v pravidelném premiérovém čase v sobotu v 19 a 23 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu regionalnitelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7, 11 a 15 hodin.

Regionalnitelevize.cz bude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na galavečer by měl být  spuštěn v řádu několika dnů.

„Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout. Jsme rádi, že Regionalnitelevize.cz je naším mediálním partnerem a náš pořad bude vysílat v prime-time vždy v sobotu večer," uvádí ke spolupráci Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková doplňuje: „Veřejnost doposud netušila, co se děje v zákulisí, jak náročné jsou přípravy finalistek či co všechno dívky prožívají. Jak jsem to popsala i ve své knize Miss, sny vs. realita, lidé vidí jen to pozlátko. Připravovaný seriál vše poodhalí a vtáhne veřejnost do děje už několik týdnů před finálovým večerem. Diváci budou mít příležitost finalistky více poznat, hlasovat a podílet se na volbě České Miss 2017. Ta kromě hodnotných cen získá i reklamní kampaň Juliette Armand za půl milionu korun."

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let  věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Chcete inzerovat u pořadů Hledá se Česká Miss 2017 a finálového večera?

Kontaktujte nás na:

reklama@regionalnitelevize.cz případně na telefonním čísle: 602 458 217