25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
25.11.2017   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ  |  IRSKÝ VEČER  |  PŘIJĎTE SE POBAVIT NA IRSKÝ VEČER VE VAL. MEZIŘÍČÍ 25.11.2017 OD 19:00
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Cyklus Autobusem na výlet zve na nejkrásnější turistické trasy Valašska

TZ: Cyklus Autobusem na výlet zve na nejkrásnější turistické trasy Valašska

VALAŠSKO (21.8.2017) - Autobusem na výlet - tak se jmenuje nový původní desetidílný cyklus regionalnitelevize.cz. Ta jej realizovala během letošního jara a léta ve spolupráci s regionálním autobusovým dopravcem ČSAD Vsetín. Cílem cyklu je propagovat nejkrásnější turistické trasy na Valašsku.

Během deseti dílů se diváci regionalnitelevize.cz podívají například na Lačnovské a Čertovy skály, na hrady Brumov nebo Lukov, zámek Vizovice, na Hostýn nebo nejstarší toleranční kostel v ČR do Velké Lhoty. Autoři cyklu neopomenuli ani královnu cyklistických stezek - cyklostezku Bečvu, Rajnochovickou lesní železnici či nové a zcela unikátní sklářské muzeum v Karolince. Jednotlivé cíle výletů přitom propojují turistické trasy, takže zážitek umocňuje krásná valašská příroda.

Pořady jsou postupně zařazovány do vysílání regionalnitelevize.cz, zejména do bloku Valašsko, a jsou ke zhlédnutí také na webových stránkách regionlanitelevize.cz pod odkazem Autobusem na výlet.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.