25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
25.11.2017   VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ  |  IRSKÝ VEČER  |  PŘIJĎTE SE POBAVIT NA IRSKÝ VEČER VE VAL. MEZIŘÍČÍ 25.11.2017 OD 19:00
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
23.11.2017   BUČOVICE  |  MORAVŠTÍ VOJÁCI VE VELKÉ VÁLCE  |  PŘEDNÁŠÍ RICHARD STOJAR Z UNIVERZITY OBRANY V BRNĚ
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
25.11.2017   VYŠKOV  |  4. VÁNOČNÍ MUZEJNÍ JARMARK  |  VČETNĚ MUZEJNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY PRO MALÉ I VELKÉ.
23.11.2017   VYŠKOV  |  SECESE A JEJÍ VLIV NA MÓDU SPOLEČENSKÝCH ODĚVŮ  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR. LUDMILA RŮŽENECKÁ
23.11.2017 - 24.11.2017   PARDUBICE  |  NOC VENKU  |  CELOREPUBLIKOVÁ KAMPAŇ NA PODPORU OSOB BEZ PŘÍSTŘEŠÍ.
25.11.2017   VSETÍN  |  9. DOBROČINNÁ AUKCE DOMOV  |  LISTOPADOVÁ AUKCE DIAKONIE NABÍDNE ZÁBAVU I UMĚNÍ!
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
22.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z FAKULTNÍ NEMOCNICE MOTOL
24.11.2017   ZNOJMO  |  PŘEDNÁŠKA - PREVENCE CIVILIZAČNÍCH CHOROB S MUDR. K. ERBENEM  |  POSLUCHÁRNA SVŠE ZNOJMO, V 17.30
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » TZ: Seriál Hledá se Česká Miss 2017 startuje už v sobotu

TZ: Seriál Hledá se Česká Miss 2017 startuje už v sobotu

PRAHA (22.8.2017) - Seriál Hledá se Česká Miss 2017, který bude předcházet samotnému finálovému večeru soutěže krásy, startuje už nadcházející sobotu 26. srpna. Poběží v pravidelném premiérovém čase v sobotu v 19 a 23 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu regionalnitelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7, 11 a 15 hodin.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková k seriálu již dříve řekla: „Veřejnost doposud netušila, co se děje v zákulisí, jak náročné jsou přípravy finalistek či co všechno dívky prožívají. Jak jsem to popsala i ve své knize Miss, sny vs. realita, lidé vidí jen to pozlátko. Připravovaný seriál vše poodhalí a vtáhne veřejnost do děje už několik týdnů před finálovým večerem. Diváci budou mít příležitost finalistky více poznat, hlasovat apodílet se na volbě České Miss 2017. Ta kromě hodnotných cen získá i reklamní kampaň JulietteArmand za půl milionu korun."

Regionalnitelevize.cz bude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na
galavečer je aktuálně v plném proudu.

„Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout. Jsme rádi, že Regionalnitelevize.cz je naším mediálním partnerem a náš pořad bude vysílat v prime-time vždy v sobotu večer," uvedl již před časem Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už více než 5 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.