16.03.2018 - 17.03.2018   ÚSTÍ NAD LABEM  |  STŘEKOVSKÁ LAMERA  |  51.ROČNÍK FILMOVÉ SOUTĚŽE NEPROFESIONÁLNÍCH FILMŮ -DOKUMENTÁRNÍCH,REPO
04.03.2018   ČESTICE U VOLYNĚ  |  DĚTSKÉ MAŠKARNÍ ODPOLEDNE  |  KONÁ SE V SÁLE LIDOVÉHO DOMU OD 14HOD.SOUTĚŽE,ODMĚNY,DĚTSKÁ TOMBOLA
04.03.2018 - 22.04.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  LEOPOLD PARMA  |  V ROCE 2018 SI PŘIPOMÍNÁME 50 LET OD ÚMRTÍ LEOPOLDA PARMY (1891–1968)
22.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  SV. HOSTÝN - PAMÁTNÁ HORA MORAVANŮ A JEJÍ OKOLÍ  |
15.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ŠUMNĚ NEŠUMNÝ FRÝDEK A MÍSTEK  |  JAKOU PODOBU MÁ SOUČASNÝ FRÝDEK A MÍSTEK? VÁM PŘIBLÍŽÍ TATO PŘEDNÁŠKA
08.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MĚSTO ŠENOV 1305–1998–2018  |  PŘIBLÍŽÍME HISTORII A SOUČASNOST DRUHÉHO NEJMLADŠÍHO MĚSTA V MS KRAJI
01.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  ZA VOLANTEM I ZA KAMEROU NADŠENCI…  |   POŘAD VĚNOVANÝ PŘEDEVŠÍM STARÝM AUTOMOBILŮM.
29.03.2018 - 06.05.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY  |  MASOŽRAVÉ ROSTLINY JSOU RARITOU V ROSTLINNÉ ŘÍŠI.
15.02.2018 - 11.03.2018   FRÝDEK - MÍSTEK  |  MIMO ČAS.. DŘEVĚNOU KAMEROU V GOROLII  |  VÝSTAVA JABLUNKOVSKÉHO RODÁKA MARCELA HONZY.
16.06.2018 - 17.06.2018   LIBEŘ, PRAHA-ZÁPAD  |  DĚTI A SPORT: POHÁROVÉ ZÁVODY MINIKÁR  |  DVOUDENNÍ ZÁVODY SLALOMU MINIKÁR O POHÁR ČR
24.08.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  CHOPINŮV FESTIVAL – KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL  |  KLASICKO-JAZZOVÝ RECITÁL
06.07.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  SKVOSTY ZAHRADNÍHO UMĚNÍ KYNŽVARTSKÉHO ZÁMECKÉHO PARKU  |  PROHLÍDKY ZÁMECKÝM PARKEM
16.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  ZÁMECKÝ JARMARK A POUTNÍ MŠE K SVATÉMU ANTONÍNOVI  |  TRADIČNÍ JARMARK S KULTURNÍM PROGRAMEM
09.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  METTERNICHOVA VÝZVA  |  5. ROČNÍK TRAILOVÉHO ZÁVODU V KRAJINĚ SLAVKOVSKÉHO LESA.
08.06.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  VERNISÁŽ VÝSTAVY METTERNICHOVÉ V DIPLOMACII  |  VERNISÁŽ SEZÓNNÍ VÝSTAVY V RÁMCI AKCE ROK ŠLECHTICKÝCH RODŮ.
01.04.2018   STÁTNÍ ZÁMEK KYNŽVART  |  EXPEDIČNÍ KAMERA NA ZÁMKU KYNŽVART  |  FILMOVÝ FESTIVAL O CESTOVÁNÍ, TURISTICE A EXTRÉMNÍCH SPORTECH.
13.04.2018   HORAŽĎOVICE  |  ´KNĚŽÍ HORA´ U KATOVIC  |  PŘEDNÁŠÍ PHDR.PETR MENŠÍK-MGR.VLASTIMIL KRÁL.V18.00, V DIV.SÁLE MUZEA
16.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  ZAPOMENUTÁ KAPITOLA Z DĚJIN ČS. LEGIÍ  |  PŘEDNÁŠÍ MGR. DAVID PAZDERA.V 18:00, V DIVADELNÍM SÁLE MĚSTSKÉHO MUZEA
09.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  MÍČEK FLÍČEK  |  LOUTKOVÉ PŘEDSTAVENÍ - HRAJE TYJÁTR. V 17.00 V DIVADELNÍM SÁLE MUZEA.
02.03.2018   HORAŽĎOVICE  |  SKŘÍTKOVÉ A BUDLIBANI  |  LOUTKOVÉ PŘEDSTAVENÍ, HRAJE TYJÁTR. V 17.00 V DIVADELNÍM SÁLE MUZEA

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Krásy Liberecka na satelitním programu regionalnitelevize.cz

Krásy Liberecka na satelitním programu regionalnitelevize.cz

PRAHA (20.4.2012) - Reprízu cyklu Křížem krážem naším krajem z produkce liberecké TV RTM, která představuje kulturní a přírodní krásy měst a obcí Libereckého kraje, bude možné už od nadcházejícího víkendu sledovat na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Ten je totiž zaměřen nejen na regionální zpravodajství z celé republiky, ale také na propagaci regionů v oblasti cestovního ruchu.

V rámci cyklu diváci postupně prostřednictvím obrazovky navštíví dvacítku nejkrásnějších měst a obcí ležících v Jizerských horách a jejich okolí. Podívají se také do Českého ráje, jednoho z nejkrásnějších a turisticky nejatraktivnějších míst naší republiky a seznámí se i se zajímavými technickými památkami a vodními stavbami Liberecka.

Jednotlivé díly libereckého cyklu Křížem krážem naším krajem budou vysílány vždy v premiéře v pátek od 18 hodin, a pak vždy v pravidelných 4hodinových intervalech až do pondělí do 14 hodin.

PARAMETRY SATELITNÍHO PŘÍJMU:
Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

PROGRAMOVÉ SCHÉMA ČTYŘHODINOVÉ SMYČKY:
17:00 CELOSTÁTNÍ SESTŘIH
17:20 MAGAZÍN Z JIŽNÍCH ČECH A VYSOČINY (R1 Vysočina, STTV, JHTV)
17:40 MAGAZÍN Z VALAŠSKA (TV Beskyd)
18:00 MAGAZÍN Z LIBERECKA (RTM)
18:20 MAGAZÍN Z KARLOVARSKA (TV Západ)
18:40 MAGAZÍN Z OLOMOUCKA (ZZIP)
19:00 vysílání slovenské televize PATRIOT TV
19:20 MAGAZÍN Z ORLICKOÚSTECKA A ČESKOTŘEBOVSKA (OIK TV)
19:40 MAGAZÍN Z ÚSTECKÉHO KRAJE (TV Regia, TV Litoměřicko)
20:00 MAGAZÍN Z PLZEŇSKA (TV Plzeň)
20:20 MAGAZÍN ZE SLOVÁCKA A ZLÍNSKA (TV Slovácko)
20:40 MAGAZÍN Z OSTRAVSKA (FABEX TV)

Kontakt:
Eva Stejskalová, jednatelka
Regionální televize CZ s.r.o.

19:00 Rozhovor s...