26.11.2017   PRUSINOVICE  |  LADÍME  |  KOSTEL SV.KATEŘINY, V 16:00 HODIN KONCER
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
24.11.2017 - 26.11.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  4. REGIONÁLNÍ VÝBĚROVÁ KONFERENCE EVROPSKÉHO PARLAMENTU MLÁDEŽE V ČR  |
02.12.2017 - 03.12.2017   ZÁBŘEH   |  VÝSTAVA BETLÉMŮ ZE SOUKROMÉ SBÍRKY  |  MOŽNOST MALOVÁNÍ PERNÍKŮ. OD 9.00 DO 18.00 . POSTŘELMOVSKÁ 42
25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
09.12.2017   LITOMĚŘICE  |  EBRU – TAJEMNÁ TECHNIKA DÁLNÉHO VÝCHODU (PŘEDNÁŠKA)  |  PŘEDNÁŠKA O MRAMOROVANÝCH PAPÍRECH.
02.12.2017   LITOMĚŘICE  |  VYROBME SI KNÍŽKU – TVOŘIVÁ DÍLNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ   |
02.12.2017   ČESKÁ SKALICE, VILA ČERYCH   |  ADVENTNÍ TRHY A MIKULÁŠ VE VILE ČERYCH   |  LOUTKOVÉ DIVADLO, ZPÍVÁNÍ KOLED, ATD.
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » Krásy Liberecka na satelitním programu regionalnitelevize.cz

Krásy Liberecka na satelitním programu regionalnitelevize.cz

PRAHA (20.4.2012) - Reprízu cyklu Křížem krážem naším krajem z produkce liberecké TV RTM, která představuje kulturní a přírodní krásy měst a obcí Libereckého kraje, bude možné už od nadcházejícího víkendu sledovat na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Ten je totiž zaměřen nejen na regionální zpravodajství z celé republiky, ale také na propagaci regionů v oblasti cestovního ruchu.

V rámci cyklu diváci postupně prostřednictvím obrazovky navštíví dvacítku nejkrásnějších měst a obcí ležících v Jizerských horách a jejich okolí. Podívají se také do Českého ráje, jednoho z nejkrásnějších a turisticky nejatraktivnějších míst naší republiky a seznámí se i se zajímavými technickými památkami a vodními stavbami Liberecka.

Jednotlivé díly libereckého cyklu Křížem krážem naším krajem budou vysílány vždy v premiéře v pátek od 18 hodin, a pak vždy v pravidelných 4hodinových intervalech až do pondělí do 14 hodin.

PARAMETRY SATELITNÍHO PŘÍJMU:
Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

PROGRAMOVÉ SCHÉMA ČTYŘHODINOVÉ SMYČKY:
17:00 CELOSTÁTNÍ SESTŘIH
17:20 MAGAZÍN Z JIŽNÍCH ČECH A VYSOČINY (R1 Vysočina, STTV, JHTV)
17:40 MAGAZÍN Z VALAŠSKA (TV Beskyd)
18:00 MAGAZÍN Z LIBERECKA (RTM)
18:20 MAGAZÍN Z KARLOVARSKA (TV Západ)
18:40 MAGAZÍN Z OLOMOUCKA (ZZIP)
19:00 vysílání slovenské televize PATRIOT TV
19:20 MAGAZÍN Z ORLICKOÚSTECKA A ČESKOTŘEBOVSKA (OIK TV)
19:40 MAGAZÍN Z ÚSTECKÉHO KRAJE (TV Regia, TV Litoměřicko)
20:00 MAGAZÍN Z PLZEŇSKA (TV Plzeň)
20:20 MAGAZÍN ZE SLOVÁCKA A ZLÍNSKA (TV Slovácko)
20:40 MAGAZÍN Z OSTRAVSKA (FABEX TV)

Kontakt:
Eva Stejskalová, jednatelka
Regionální televize CZ s.r.o.