26.11.2017   PRUSINOVICE  |  LADÍME  |  KOSTEL SV.KATEŘINY, V 16:00 HODIN KONCER
18.12.2017   BRNO  |  VÁNOČNÍ KONCERT KOCIÁNKY  |  VÁNOČNÍ KONCERT V PODÁNÍ NEVIDOMÝCH ZPĚVÁKŮ SBORU NADĚJE Z BRNA-CHRLIC
24.11.2017 - 26.11.2017   ČESKÉ BUDĚJOVICE  |  4. REGIONÁLNÍ VÝBĚROVÁ KONFERENCE EVROPSKÉHO PARLAMENTU MLÁDEŽE V ČR  |
02.12.2017 - 03.12.2017   ZÁBŘEH   |  VÝSTAVA BETLÉMŮ ZE SOUKROMÉ SBÍRKY  |  MOŽNOST MALOVÁNÍ PERNÍKŮ. OD 9.00 DO 18.00 . POSTŘELMOVSKÁ 42
25.11.2017 - 26.11.2017   KOSOV  |  VÁNOCE S VŮNÍ JABLEK  |  SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍ JABLKO, VÝTVARNÉ PRÁCE, FOTOGRAFIE I VÁNOČNÍ DEKORAC
09.12.2017   LITOMĚŘICE  |  EBRU – TAJEMNÁ TECHNIKA DÁLNÉHO VÝCHODU (PŘEDNÁŠKA)  |  PŘEDNÁŠKA O MRAMOROVANÝCH PAPÍRECH.
02.12.2017   LITOMĚŘICE  |  VYROBME SI KNÍŽKU – TVOŘIVÁ DÍLNA PRO DĚTI I DOSPĚLÉ   |
02.12.2017   ČESKÁ SKALICE, VILA ČERYCH   |  ADVENTNÍ TRHY A MIKULÁŠ VE VILE ČERYCH   |  LOUTKOVÉ DIVADLO, ZPÍVÁNÍ KOLED, ATD.
07.12.2017   ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  |  VÁNOČNÍ KONCERT VÁCLAV HUDEČEK, MARTIN HROCH A MUSICA MINORE  |
02.12.2017 - 03.12.2017   VIMPERK  |  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ RÁDIA EPIGON  |  STUDENTI PŘIPRAVILI DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ŠKOLNÍHO RÁDIA EPIGON
09.12.2017   VYŠKOV  |  TIFFANY ŠPERK  |  PŘIJĎTE SI VYTVOŘIT ORIGINÁLNÍ DÁREK, VÍCE NA WWW.MUZEUM-VYSKOVSKA.CZ
26.11.2017   VYŠKOV  |  SVATÁ KATEŘINA VĚŠI HÓSLE DO KOMINA  |  VYSTUPUJE TRNKA A KLEBETNÍČEK.
29.11.2017   PRAHA  |  ENTENTÝKY V NEMOCNICI  |  PŘEDSTAVENÍ PRO DĚTI Z PSYCHIATRICKÉ NEMOCNICE V BOHNICÍCH
16.11.2017 - 01.12.2017   PLZEŇSKO, GALERIE KLATOVY – KLENOVÁ   |  BENEFIČNÍ AUKCE PRO HOSPIC  |  NEVŠEDNÍ BENEFIČNÍ AUKCE PRO PLZEŇSKÝ HOSPIC.
28.11.2017   SOBĚSLAV  |  ANI SPOLU, ANI BEZ SEBE  |  DOIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ - JANA PAULOVÁ A DAVID SUCHAŘÍPA
09.11.2017 - 04.02.2018   LITOMĚŘICE  |  TAJEMSTVÍ BAROKNÍ KNIHY – VÝSTAVA  |  VERNISÁŽ PROBĚHNE 9. 11. V 17 H. VÍCE NA WWW.MUZEUMLITOMERICE.CZ.

REGIONÁLNÍ TELEVIZETiskové zprávy » regionalnitelevize.cz nabízí unikátní inzertní produkt malým podnikatelům a živnostníkům

PRAHA (14.6.2012) - Satelitní program regionalnitelevize.cz sdružující zpravodajství z moravských, českých a slezských regionů přichází na reklamní trh se zcela novým produktem. Ten umožňuje propagovat se na satelitní platformě i malým podnikatelům a živnostníkům.

Program regionalnitelevize.cz přichází s takzvanou řádkovou inzercí na televizní obrazovce, která umožní podnikatelům velmi levně a efektivně prezentovat jejich služby, slevy na zboží, akční nabídky a podobně, a to v rámci vysílání zpravodajství z jejich regionu. „Díky tomuto produktu, který je na televizní platformě zcela unikátní, odpadnou podnikatelům náklady na výrobu spotů, navíc se o příslušný reklamní čas podělí více inzerentů. Zásah přitom zůstane stejný jako v případě běžné televizní reklamy, protože řádková inzerce bude součástí standardního reklamního bloku," vysvětlila ekonomický přínos nového produktu ředitelka televize Eva Stejskalová.

Základní cena nového inzertního produktu je 3900 Kč, dovolit si ho tak mohou skutečně i ti nejmenší podnikatelé a živnostníci. „Chtěli bychom změnit názor, že reklama v televizi je jen pro velké a bohaté firmy. Stejně tak bude nutné změnit myšlení marketingových manažerů směrem k novým možnostem a vyšší efektivitě vynakládání finančních prostředků na inzertní kampaně," poznamenal marketingový ředitel regionalnitelevize.cz Ladislav Kocůrek, podle něhož lze tímto způsobem velmi ekonomicky a přitom efektivně inzerovat například prodej nemovitostí, automobilů, nabídky zájezdů na poslední chvíli apod.

PARAMETRY SATELITNÍHO PŘÍJMU:
Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

PROGRAMOVÉ SCHÉMA ČTYŘHODINOVÉ SMYČKY:
17:00 CELOSTÁTNÍ SESTŘIH
17:20 MAGAZÍN Z JIŽNÍCH ČECH A VYSOČINY (R1 Vysočina, STTV, JHTV)
17:40 MAGAZÍN Z VALAŠSKA (TV Beskyd)
18:00 MAGAZÍN Z LIBERECKA (RTM)
18:20 MAGAZÍN Z KARLOVARSKA (TV Západ)
18:40 MAGAZÍN Z OLOMOUCKA (ZZIP)
19:00 vysílání slovenské televize PATRIOT TV
19:20 MAGAZÍN Z ORLICKOÚSTECKA A ČESKOTŘEBOVSKA (OIK TV)
19:40 MAGAZÍN Z ÚSTECKÉHO KRAJE (TV Regia, TV Litoměřicko)
20:00 MAGAZÍN Z PLZEŇSKA (TV Plzeň)
20:20 MAGAZÍN ZE SLOVÁCKA A ZLÍNSKA (TV Slovácko)
20:40 MAGAZÍN Z OSTRAVSKA (FABEX TV)

Kontakt:
Eva Stejskalová, jednatelka
Regionální televize CZ s.r.o.